Besplatna dostava za sve narudžbe
0 0
Početna Blog 25% popusta za 25. rođendan

25% popusta za 25. rođendan

Ovaj vikend vas častimo super rođendanskim popustom! Sve kolekcije*, u svim našim trgovinama (uključujući Twin Set Split trgovinu) snižene su 25% povodom Karla rođendana i to samo 19. i 20. lipnja. Proslavimo zajedno ovaj veliki jubilej i izaberite nešto za sebe iz naših kolekcija. Čitavo ljeto još je pred nama i puno vremena za uživanje u novim sandalama, torbici ili nekom drugom modnom dodatku. Kompletan asortiman obuće i torbica, kao i uvijek, možete razgledati na našem webshopu, a ako imate pitanja, pišite nam na [email protected].

Popust vrijedi i na našem webshopu! Kako smo zadnjih godina znali imati problema sa artiklima koji su ostali po jedan komad, zbog zastoja u sinhronizaciji stanja na webshopu, ovaj put popust na webshopu vrijedi u nedjelju i ponedjeljak 21. i 22. lipnja. Popust možete iskoristiti upisivanjem koda 25RODENDAN na zadnjem koraku kupnje. Sve pitanja vezana uz webshop možete kao i uvijek slati na [email protected].

 

* u akciju nisu uključeni Guardian YOLO i Perleraj nakit, te Teva sandale. 

 

Ova akcija je zaključena.

 

Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti .

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

 

Postavke o kolačićima možete urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitajte u Pravilima o korištenju kolačića.

Google analytics

Google maps

Sendgrid