Besplatna dostava za sve narudžbe
0 0
Početna Blog "Army of me" nova kampanja

"Army of me" Karla kampanja za zimu 2015.

Sa velikim ponosom Vam predstavljamo novu Karla kampanju za jesen i zimu 2015. godine! I ovaj put je već uigrani tim Borut Mihalić (stilist) & Mladen Šarić (fotografija) složio predivnu priču s obućom i modnim dodatcima koje možete pronaći u Karla trgovinama, ovaj put pod nazivom "Army of me".

Malo o kampanji iz pera stilista:

Army of me

Nova kampanja za Karlu posveta je svima nama- ljudima, koji čine ovaj svijet drugačijim, raznovrsnijim i nadasve ljepšim. Svedeni na radišne drvene zglobne figure koje služe kao pomagalo prilikom crtanja ljudskih likova bilo u statičnim ili pokretnim pozama, lutke nam pričaju o snazi pojedinca koji djeluje kao pokretač, ili grupa ljudi koji djeluju kao sklad. Figure tako u svom zajedničkom kolektivnom radu stvaraju ispred naših očiju novu Karla kampanju za jesen/zimu 2015.

Ovosezonska kampanja sastavljena je od tri cjeline koji zajedno tvore kompletnu sliku najnovije ponude u prodavaonicama luksuzne obuće i modnih dodataka Karla. U prvoj cjelini naglasak je stavljen na crno bijele odnose, koji su bezvremenski i nikada ne izlaze iz mode. No, ovoga puta u cijeloj kompoziciji pojavljuje se i dašak srebrne. U drugoj cjelini vladaju raskošne boje jeseni. Iako je inspirirana prirodom i njezinim ljepotama, nije zanemarena ni jesenska nepredvidljivost. Promjenjive vremenske prilike zahtijevaju sigurnu i udobnu obuću. Treća cjelina vas vodi u svijet obilja i svečanosti, koje uvijek obilježavaju kraj godine. Prigode su to kada jednostavno ne smije nedostajati šljokica, „nude“ glamoura ili vatreno crvene.

Pronađite model koji vas zanima dolje:

Crno-bijeli look
L. K. Bennett salonke
Marc Jacobs torbica
Y3 torbica + ruksak
Coccinelle novčanik (nije dostupan online)
McQ gležnjače
SGN (by Giancarlo Paoli) cipele

 

Jesenski look
UGG čizmice
Piero Guidi Magic Circus torbica
Burglar mini torbica
m d'e cipele
Loriblu gležnjače
L. K. Bennett lakirana degrade torbica

 

Svečani look
See by Chloé crvena torbica
Menbur torbica
Menbur salonke sa kristalićima
Giancarlo Paoli crvene salonke
Loriblu šljokičaste platinaste salonke


 

Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti .

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

 

Postavke o kolačićima možete urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitajte u Pravilima o korištenju kolačića.

Google analytics

Google maps

Sendgrid