Besplatna dostava za sve narudžbe
0 0
Početna Blog "Army of me" nova kampanja

"Army of me" Karla kampanja za zimu 2015.

Sa velikim ponosom Vam predstavljamo novu Karla kampanju za jesen i zimu 2015. godine! I ovaj put je već uigrani tim Borut Mihalić (stilist) & Mladen Šarić (fotografija) složio predivnu priču s obućom i modnim dodatcima koje možete pronaći u Karla trgovinama, ovaj put pod nazivom "Army of me".

Malo o kampanji iz pera stilista:

Army of me

Nova kampanja za Karlu posveta je svima nama- ljudima, koji čine ovaj svijet drugačijim, raznovrsnijim i nadasve ljepšim. Svedeni na radišne drvene zglobne figure koje služe kao pomagalo prilikom crtanja ljudskih likova bilo u statičnim ili pokretnim pozama, lutke nam pričaju o snazi pojedinca koji djeluje kao pokretač, ili grupa ljudi koji djeluju kao sklad. Figure tako u svom zajedničkom kolektivnom radu stvaraju ispred naših očiju novu Karla kampanju za jesen/zimu 2015.

Ovosezonska kampanja sastavljena je od tri cjeline koji zajedno tvore kompletnu sliku najnovije ponude u prodavaonicama luksuzne obuće i modnih dodataka Karla. U prvoj cjelini naglasak je stavljen na crno bijele odnose, koji su bezvremenski i nikada ne izlaze iz mode. No, ovoga puta u cijeloj kompoziciji pojavljuje se i dašak srebrne. U drugoj cjelini vladaju raskošne boje jeseni. Iako je inspirirana prirodom i njezinim ljepotama, nije zanemarena ni jesenska nepredvidljivost. Promjenjive vremenske prilike zahtijevaju sigurnu i udobnu obuću. Treća cjelina vas vodi u svijet obilja i svečanosti, koje uvijek obilježavaju kraj godine. Prigode su to kada jednostavno ne smije nedostajati šljokica, „nude“ glamoura ili vatreno crvene.

Pronađite model koji vas zanima dolje:

Crno-bijeli look
L. K. Bennett salonke
Marc Jacobs torbica
Y3 torbica + ruksak
Coccinelle novčanik (nije dostupan online)
McQ gležnjače
SGN (by Giancarlo Paoli) cipele

 

Jesenski look
UGG čizmice
Piero Guidi Magic Circus torbica
Burglar mini torbica
m d'e cipele
Loriblu gležnjače
L. K. Bennett lakirana degrade torbica

 

Svečani look
See by Chloé crvena torbica
Menbur torbica
Menbur salonke sa kristalićima
Giancarlo Paoli crvene salonke
Loriblu šljokičaste platinaste salonke