Besplatna dostava za sve narudžbe
0 0
Početna Blog Blagdansko iznenađenje - 30% popusta

Blagdansko iznenađenje

Karla vam i ove blagdane poklanja prekrasno iznenađenje. Odlučili smo vam uljepšati ovaj vikend popustom na odabranu sezonsku robu za jesen/zimu. Samo ovaj petak i subotu (18. i 19. 12. 2015. ) iskoristite 30% popusta na gotovinsko ili 20% popusta na kartično plaćanje. Popusti se ne zbrajaju te poklon kartice ne mogu biti iskorištene tokom akcije. 

U našim outlet trgovinama popust ostvarujete na kompletan asortiman.

Popust se ne odnosi na Furla Metropolis torbice, UGG asortiman jesen/zima 2015, Corty Bennett, Lergiss i Marpel bundice i jakne, nove modele iz kolekcije proljeće 2016, Menbur, G Yolo, Perleraj i Robert Sever torbice.

Popust na webshop kupnju u iznosu od 20% možete ostvariti u subotu i nedjelju 19.- 20. 12. 2015. godine upisivanjem koda BLAGDANI2 na 3. koraku kupnje. Sva pitanja vezana uz webshop možete kao i uvijek slati na [email protected].

Brandovi Furla i Fabi zbog tehničkih razloga ne mogu primiti kupon - napravite narudžbu za artikal koji želite i popust ćemo vam zaračunati naknadno (osim za proizvode na koje se popust ne odnosi tj. Furla Metropolis i nove Fabi modele).  

Sretne i ugodne blagdane želi vam vaša Karla!

* Zbog iznimno velikog obrtaja robe na dan akcije ne možemo garantirati dostupnost svih modela zbog kašnjenja u sinhronizaciji webshopa. Molimo vas za strpljenje i dobru volju.

Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti .

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

 

Postavke o kolačićima možete urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitajte u Pravilima o korištenju kolačića.

Google analytics

Google maps

Sendgrid