Besplatna dostava za sve narudžbe
0 0
Početna Blog Blagdansko iznenađenje

Božićno iznenađenje

Karla vam i ove blagdane poklanja prekrasno iznenađenje. U srijedu, 17.12., čeka vas popust od 30% (na gotovinsko plaćanje, 20% na kartice) na svim prodajnim mjestima. Popust se odnosi na sezonske kolekcije* (FW1415 i starije) i na dolje navedene UGG Australia modele. Uz to, u Zagrebu se akcija odvija do dugo u noć u sklopu Night Shoppinga (lokacije Jurišićeva, Teslina i Frankopanska). Popust možete ostvariti i na webshopu** upisivanjem koda BLAGDANI na 3. koraku narudžbe. 

Želimo vam sretne i ugodne blagdane u novim cipelicama ili s novom torbicom iz Karla kolekcija!

UGG Australia modeli uključeni u akciju:
Sparkles plavo/srebrne, crne, srebrne i crno/srebrne
Classic Short Feather i Brown Mustard
Scarlett smeđe i crne
Chancerey smeđe i crne
Bailey Button bomber
Muške Hannen crne i smeđe
Muške Noxon
Muške Butte
Muške Dulwich
Muške Classic Short

*Sezonske kolekcije znači da na akciju idu samo sezonski modeli, dakle ne i stalni modeli poput Loriblu balerinki, PGH magic circus linije, Robert Sever torbica, Perleraj i Brainstorm narukvica i slično. Također, u akciju nisu uključeni novi modeli iz predkolekcije proljeće 2015. Ako imate ikakvih pitanja, slobodno nas kontaktirajte na [email protected]

** Zbog iznimno velikog obrtaja robe na dan akcije ne možemo garantirati dostupnost svih modela zbog kašnjenja u sinhronizaciji webshopa. Molimo vas za strpljenje i dobru volju. Brandovi Coccinelle i Loriblu zbog tehničkih razloga ne mogu primiti kupon - napravite narudžbu za artikal koji želite i popust ćemo vam zaračunati naknadno.  

 

Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti .

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

 

Postavke o kolačićima možete urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitajte u Pravilima o korištenju kolačića.

Google analytics

Google maps

Sendgrid