Besplatna dostava za sve narudžbe
0 0
Početna Blog Coccinelle tjedan u Karla prodavaonicama

Coccinelle tjedan u Karla prodavaonicama

Ako ste u potrazi za idealnom torbicom, ne propustite Coccinelle tjedan u Karla prodavaonicama i priliku da osvojite Coccinelle torbicu. U razdoblju od 23. svibnja do 29. svibnja 2016. svaka kupnja Coccinelle torbice u Karla prodavaonicama donosi poklon, a svi kupci Coccinelle torbica sudjeluju u nagradnom natječaju. U Karla prodavaonici na adresi Teslina 15, Zagreb, 3. lipnja 2016. održat će se izvlačenje sretne dobitnice Coccinelle torbice.

Osnovan 1978. godine u Parmi, Coccinelle već gotovo 40 godina priča priču o najljepšim i najelegantnijim torbama. Torba koja se odlično slaže s različitim modnim kombinacijama, traje godinama, nije trendovski već bezvremenski komad – Coccinelle torbice ispunjavaju vječnu želju zaljubljenica u modu i dobar stil. Odličan omjer cijene i kvalitete ono je što Coccinelle izdvaja u moru drugih brendova te ih čini pravim primjerom prihvatljivog luksuza.

Kao hitovi najnovije kolekcije izdvajaju se prekrasan damski model Arlettis u srebrnoj boji, ikona među modelima B14 u neodoljivoj roza boji, jednostavan i lijep model Perine u kombinaciji roze i smeđe kože te elegantna Margot torbica u nježno roza boji.

Novu kolekciju Coccinelle torbica možete pronaći u jednoj od Karla prodavaonica u Zagrebu, Splitu, Zadru, Dubrovniku i Rijeci ili na našem webshopu.

Dobitnice Coccinelle tjedna:

Torbica:

Zrinka Ivušic, Split

Novčanik:

Lucijana Tonkić, Split

Remen:

Danijela Labaš, Varaždin

 

KLASA: UP/I-460-02/16-01/342

URBROJ: 513-07-21-01/16-3

NAZIV IGRE:

Coccinelle tjedan
 

PRAVILA:

1. Privređivač nagradne igre je:

MATIJEVIĆ EXPORT IMPORT D.O.O.

LJUBIĆEVA 10 A, 21 000 SPLIT

OIB 42451982938

 

2. SVRHA:

Nagradna  provodi se u svrhu promocije Organizatora

 

3. TRAJANJE IGRE:

23-29.5.2016.

 

4. NAGRADNI FOND

Glavna nagrada je torbica Coccinelle u vrijednosti od 2500kn, druga nagrada je novčanik u vrijednosti od 1000kn, treća nagrada je remen u vrijednosti od 700kn. Ukupna vrijednost nagrada je 4200kn.

 

5. UVJETI SUDJELOVANJA

Pravo sudjelovanja u nagradnom natječaju imaju sve fizičke osobe s prebivalištem u Republici Hrvatskoj koje kupe torbicu proizvođača Coccinelle na prodajnim mjestima Matijević Export Import unutar Coccinelle tjedna. Prilikom kupnje ispunjavaju karticu sa svojim podatcima koja se ubacuje u kutiju. Pravo sudjelovanja nemaju članovi Organizatora i članovi njihovih užih obitelji (roditelji, supružnik, djeca, sestre i braća).

 

6. DATUM I MJESTO IZVLAČENJA DOBITNIKA:

Kartice iz svih prodajnih mjesta bit će dostavljene kurirskom službom u prodajno mjesto Teslina 15, Zagreb, 3.06.2016. gdje će pobjednik biti izvučen.

 

7.  ROK ZA PODIZANJE NAGRADA I NAČIN PRUZIMANJA NAGRADE

Pobjedniku će nagrade biti dostavljene kurirskom službom u roku od 7 radnih dana od izvlačenja pobjednika.

 

8. Uvjeti pod kojima se igra može otkazati, prekinuti ili staviti u stanje mirovanja

Nagradni natječaj može se prekinuti samo u slučaju nastupa okolnosti za koje Organizator nije odgovoran, odnosno koje nije mogao spriječiti, otkloniti ili izbjeći. Sudionici će o prekidu nagradne igre biti obaviješteni putem službene web stranice.

 

9. Uvjeti  ako se uključi manje od 3 sudionika:

Onda prva nagrada ide prvo izvučenom a druge dvije drugoizvučenom.

 

10. Svi sporovi između privređivača i sudionika nagradne igre rješavaju se pred Općinskim sudom u Zagrebu.

 

Članak 16: IZMJENE PRAVILA
Organizator zadržava pravo promijeniti pravila natječaja.

Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti .

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

 

Postavke o kolačićima možete urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitajte u Pravilima o korištenju kolačića.

Google analytics

Google maps

Sendgrid