Besplatna dostava za sve narudžbe
0 0
Početna Blog Dani vjenčanja u Vlaškoj

Dani vjenčanja u Vlaškoj

Za sve buduće mladenke i njihove najdraže pripremamo akciju sljedeći tjedan. U našoj trgovini u Zagrebu (Vlaška 65), koja je i inače omiljeno odredište svih koji traže svečanu obuću, sljedeći vikend vam nudimo dodatni popust od 20% na sve modele ih svečanih kolekcija. Za ovu akciju smo vam pripremiti kompletan izbor svečanih modela koji imamo u ponudi, a koji možete razledati na www.karla.hr. Za upite i rezervacije slobodno kontaktirajte prodavaonicu direktno na telefon 01 4616 375. Akcija traje 3 dana, od četvrtka do subote, 24. - 26. travnja i popust se odnosi na sve svečane kolekcije (iste će biti odvojene i jasno označene na prodajnom mjestu). Popust se može ostvariti samo na navedenom prodajnom mjestu i samo na navedene datume. Popust se ne zbraja s popustom za gotovinu i ne može se kombinirati sa drugim popustima i akcijama.

Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti .

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

 

Postavke o kolačićima možete urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitajte u Pravilima o korištenju kolačića.

Google analytics

Google maps

Sendgrid