Besplatna dostava za sve narudžbe
0 0
Početna Blog Facebook nagradni natječaj UGG

Facebook nagradni natječaj UGG

Ovaj tjedan na Karla facebook stranici Vam poklanjamo 1 par UGGsica po Vašem izboru! Za sudjelovanje u nagradnom natječaju potrebno je otići na našu facebook stranicu i tamo lajkati te ostaviti komentar na nagradnu objavu. UGGsice će osvojiti komentar sa najkreativnijim odgovorom. U obzir za nagradu dolazit će po samo jedan komentar sa svakog korisničkog profila. Natječaj traje od 25. 11. do 1. 12. 2015 u ponoć, a pobjednik će biti objavljen na našem facebooku 2. 12. 2015.

Svi koji žele sudjelovati neka stisnu lajk na sliku te u komentaru odgovore na sljedeće pitanje:

Vrijeme je za UGG! Znamo da vam se sviđaju svi UGG modeli. Ali, koji model vam je omiljen i zašto?

 

Nagradni natječaj je zaključen!

 

Pravila i uvjeti
Članak 1: ORGANIZATOR
Nagradni natječaj priređuje i organizira: Matijević eksport import doo., Ljubićeva 10a, Split, oib 42451982938

Članak 2: TRAJANJE, SVRHA I MJESTA PROVOĐENJA NAGRADNOG NATJEČAJA
Nagradni natječaj provodi se u svrhu promocije Organizatora. Nagradni natječaj traje od 25. 11. 2015. do 1. 12. 2015. u ponoć (ili 30. 11. u 24:00h), a odnosi se na cijelo područje Republike Hrvatske.

Članak 3: PODRUČJE PROMOCIJE
Promotivni materijali će biti dostupni na službenoj Web i Facebook stranici organizatora te Instagram profilu.

Članak 4: FOND NAGRADA KOJI UTVRĐUJE ORGANIZATOR
Fond nagrada sastoji se od: 1x UGG cipele iz asortimana Organizatora po izboru pobjednika. Nagrade se ne mogu zamijeniti za novac, drugu robu ili drugu uslugu.

Članak 5: PRAVO SUDJELOVANJA
Pravo sudjelovanja u nagradnom natječaju imaju sve fizičke osobe s prebivalištem u Republici Hrvatskoj te su registrirane na društvenoj mreži Facebook (link: www.facebook.com), osim članova Organizatora kao i članova njihovih užih obitelji (roditelji, supružnik, djeca, sestre i braća).

Članak 6: KAKO SUDJELOVATI U NAGRADNOM NATJEČAJU
Za sudjelovanje u natječaju potrebno je potrebno je otići na našu facebook stranicu i tamo lajkati te ostaviti komentar na nagradnu objavu. UGGsice će osvojiti komentar sa najkreativnijim odgovorom. U obzir će doći komentari ostavljeni od 25. 11. 2015 do kraja dana 1. 12. 2015 (u ponoć, dakle NE UKLJUČIVO dan 1. 12. 2015. ), po samo jedan komentar sa svakog korisničkog profila.. Nagradno pitanje je: " Vrijeme je za UGG! Znamo da vam se sviđaju svi UGG modeli. Ali, koji model vam je omiljen i zašto?"

Članak 7: ODABIR DOBITNIKA
U odabir dobitnika ulaze svi korisnici koji točno i kreativno odgovore na nagradno pitanje u čl. 6 a nagrade će se dijeliti prema odluci žirija koji čine Vinka Matijević i Petra Matijević za najkreativniji odgovor.

Članak 8: KAKO PREUZETI NAGRADU
Dobitnik nagrade biti će obaviješten na službenoj Facebook stranici te će mu biti dostavljene na kućnu adresu.

Članak 9: SUDIONICI U NAGRADNOM NATJEČAJU
Sudionici koji sudjeluju u nagradnom natječaju ne mogu zahtijevati nagrade u većim količinama ili drukčije nagrade od onih koje su navedene u ovim Pravilima od strane Organizatora. Sudjelovanjem u ovom nagradnom natječaju, sudionici prihvaćaju ova Pravila.

Članak 10: PUBLICITET
Sudjelovanjem u ovom nagradnom natječaju, sudionici su suglasni da se, ako postanu dobitnici neke od nagrada, njihovo ime i slika mogu od strane Organizatora objaviti i koristiti bez naknade.

Članak 11: OBJAVA DOBITNIKA
Imena dobitnika tjednih nagrada bit će objavljena u roku 48 sati po završetku tjednog natječaja na službenoj Web i Facebook stranici organizatora.

Članak 12: MALODOBNI SUDIONICI U NAGRADNOJ IGRI
Maloljetnici imaju pravo sudjelovati u nagradnoj igri u skladu sa zakonom.

Članak 13: POREZI
Dobitnik ne snosi nikakve poreze, obveze niti naknade direktno povezane s nagradama.

Članak 14: U SLUČAJU SPORA
U slučaju spora između Organizatora i sudionika nagradnog natječaja nadležan je Općinski sud u Splitu.

Članak 15: MOGUĆNOST PREKIDA NAGRADNOG NATJEČAJA
Nagradni natječaj može se prekinuti samo u slučaju nastupa okolnosti za koje Organizator nije odgovoran, odnosno koje nije mogao spriječiti, otkloniti ili izbjeći. Sudionici će o prekidu nagradne igre biti obaviješteni putem službene Facebook stranice.

Članak 16: IZMJENE PRAVILA
Organizator zadržava pravo promijeniti pravila natječaja.

Članak 17: NAPOMENA
Ovaj Nagradni natječaj nije ni na koji način povezan s Facebookom, Facebook ga ne promiče niti sponzorira. Vaše podatke koje dajete isključivo za potrebe potpune funkcionalnosti ovog natječaja, dajete tvrtki Matijević eksport import, a ne Facebook-u.
Napominjemo, Facebook je javni prostor i objava bilo kojeg sadržaja (uključujući i fotografije) može predstavljati zadiranje u privatnost kako samih sudionika natječaja tako i trećih osoba. Ukoliko sudionici natječaja objave kakav sadržaj/fotografije na našoj Web i Facebook stranici smatrat ćemo da su ga objavili svojevoljno te Matijević eksport import ne snosi odgovornost za sadržaj istih, kao niti za zlouporabu korištenjem takvog sadržaja od bilo kojih trećih osoba.
Također, smatrat ćemo ako su sudionici objavili bilo kakav sadržaj na našoj Web i Facebook stranici (uključujući fotografije, tekstualne poruke, komentare, bilo koje osobne podatke i sl.) da imaju sva potrebna ovlaštenja za objavu takvog sadržaja. Takvom objavom sudionici natječaja daju našoj udruzi dopuštenje za korištenje cjelokupnog objavljenog sadržaja u marketinške i bilo koje druge komercijalne svrhe te se ujedno odriču svih materijalnih i bilo kojih drugih prava koja im po tom osnovu pripadaju.

Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti .

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

 

Postavke o kolačićima možete urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitajte u Pravilima o korištenju kolačića.

Google analytics

Google maps

Sendgrid