Besplatna dostava za sve narudžbe
0 0
Početna Blog Facebook nagradni natječaj UGG

Facebook nagradni natječaj UGG

Ovaj tjedan imate jako dobar razlog da posjetite Karla Facebook stranicu! Naime, Karla vas nagrađuje predivnim UGG natikačama. Za sudjelovanje u nagradnom natječaju potrebno je otići na našu Facebook stranicu i tamo lajkati te u komentaru nagradne objave navesti točan odgovor na nagradno pitanje. Natikače će osvojiti točan odgovor izabran slučajnim odabirom. U obzir za nagradu dolazit će po samo jedan komentar sa svakog korisničkog profila. Natječaj traje od objave, 03.06.2016. do 08.06.2016. u 12:00 sati, a pobjednik će biti objavljen na našem Facebook profilu 08.06.2016.

Svi koji žele sudjelovati neka stisnu lajk na sliku, te u komentaru točno odgovore na nagradno pitanje.

Želimo svima puno sreće!

Dobitnica UGG natikača je Sanja Grabar, Našice.

 

Pravila i uvjeti

Članak 1: ORGANIZATOR

Nagradni natječaj priređuje i organizira: Matijević eksport import doo., Ljubićeva 10a, Split, oib 42451982938

Članak 2: TRAJANJE, SVRHA I MJESTA PROVOĐENJA NAGRADNOG NATJEČAJA

Nagradni natječaj provodi se u svrhu promocije Organizatora. Nagradni natječaj traje od 03.06.2016. do 08.06.2016. 12:00 sati, a odnosi se na cijelo područje Republike Hrvatske.

Članak 3: PODRUČJE PROMOCIJE

Promotivni materijali će biti dostupni na službenoj Web i Facebook stranici organizatora te Instagram profilu.

Članak 4: FOND NAGRADA KOJI UTVRĐUJE ORGANIZATOR

Fond nagrada sastoji se od: jednog para UGG “Kari” natikača. Nagrade se ne mogu zamijeniti za novac, drugu robu ili drugu uslugu.

Članak 5: PRAVO SUDJELOVANJA

Pravo sudjelovanja u nagradnom natječaju imaju sve fizičke osobe s prebivalištem u Republici Hrvatskoj te su registrirane na društvenoj mreži Facebook (link: www.facebook.com), osim članova Organizatora kao i članova njihovih užih obitelji (roditelji, supružnik, djeca, sestre i braća).

Članak 6: KAKO SUDJELOVATI U NAGRADNOM NATJEČAJU

Za sudjelovanje u natječaju potrebno je potrebno je otići na našu Facebook stranicu i tamo lajkati te u komentaru na nagradnu objavu napisat točan odgovor na nagradno pitanje. Nagradno pitanje glasi: "Kako se zovu UGG natikače koje na slici nosi zanosna Rosie Huntington-Whiteley?". Natikače će osvojiti komentar sa točnim odgovorom kojeg ćemo odabrati slučajnim odabirom. U komentaru je potrebno navesti točan odgovor na navedeno nagradno pitanje. U obzir će doći komentari ostavljeni od 03.06.2016. do 08.06.2016 u podne, po samo jedan komentar sa svakog korisničkog profila.

Članak 7: ODABIR DOBITNIKA

U odabir dobitnika ulaze svi korisnici koji točno odgovore na nagradno pitanje u čl. 6 a nagrade će se dijeliti prema odluci žirija koji čine Vinka Matijević i Petra Matijević slučajnim odabirom točnih odgovora.

Članak 8: KAKO PREUZETI NAGRADU

Dobitnik nagrade biti će obaviješten na službenoj Facebook stranici te će mu biti dostavljena na kućnu adresu.

Članak 9: SUDIONICI U NAGRADNOM NATJEČAJU

Sudionici koji sudjeluju u nagradnom natječaju ne mogu zahtijevati nagrade u većim količinama ili drukčije nagrade od onih koje su navedene u ovim Pravilima od strane Organizatora. Sudjelovanjem u ovom nagradnom natječaju, sudionici prihvaćaju ova Pravila.

Članak 10: PUBLICITET

Sudjelovanjem u ovom nagradnom natječaju, sudionici su suglasni da se, ako postanu dobitnici neke od nagrada, njihovo ime i slika mogu od strane Organizatora objaviti i koristiti bez naknade.

Članak 11: OBJAVA DOBITNIKA

Imena dobitnika tjednih nagrada bit će objavljena u roku 48 sati po završetku tjednog natječaja na službenoj Web i Facebook stranici organizatora.

Članak 12: MALODOBNI SUDIONICI U NAGRADNOJ IGRI

Maloljetnici imaju pravo sudjelovati u nagradnoj igri u skladu sa zakonom.

Članak 13: POREZI

Dobitnik ne snosi nikakve poreze, obveze niti naknade direktno povezane s nagradama.

Članak 14: U SLUČAJU SPORA

U slučaju spora između Organizatora i sudionika nagradnog natječaja nadležan je Općinski sud u Splitu.

Članak 15: MOGUĆNOST PREKIDA NAGRADNOG NATJEČAJA

Nagradni natječaj može se prekinuti samo u slučaju nastupa okolnosti za koje Organizator nije odgovoran, odnosno koje nije mogao spriječiti, otkloniti ili izbjeći. Sudionici će o prekidu nagradne igre biti obaviješteni putem službene Facebook stranice.

Članak 16: IZMJENE PRAVILA

Organizator zadržava pravo promijeniti pravila natječaja.

Članak 17: NAPOMENA

Ovaj Nagradni natječaj nije ni na koji način povezan s Facebookom, Facebook ga ne promiče niti sponzorira. Vaše podatke koje dajete isključivo za potrebe potpune funkcionalnosti ovog natječaja, dajete tvrtki Matijević eksport import, a ne Facebook-u. Napominjemo, Facebook je javni prostor i objava bilo kojeg sadržaja (uključujući i fotografije) može predstavljati zadiranje u privatnost kako samih sudionika natječaja tako i trećih osoba. Ukoliko sudionici natječaja objave kakav sadržaj/fotografije na našoj Web i Facebook stranici smatrat ćemo da su ga objavili svojevoljno te Matijević eksport import ne snosi odgovornost za sadržaj istih, kao niti za zlouporabu korištenjem takvog sadržaja od bilo kojih trećih osoba. Također, smatrat ćemo ako su sudionici objavili bilo kakav sadržaj na našoj Web i Facebook stranici (uključujući fotografije, tekstualne poruke, komentare, bilo koje osobne podatke i sl.) da imaju sva potrebna ovlaštenja za objavu takvog sadržaja. Takvom objavom sudionici natječaja daju našoj udruzi dopuštenje za korištenje cjelokupnog objavljenog sadržaja u marketinške i bilo koje druge komercijalne svrhe te se ujedno odriču svih materijalnih i bilo kojih drugih prava koja im po tom osnovu pripadaju.

Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti .

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

 

Postavke o kolačićima možete urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitajte u Pravilima o korištenju kolačića.

Google analytics

Google maps

Sendgrid