Besplatna dostava za sve narudžbe
0 0
Početna Blog Gloria kuponi u Karli

Gloria kuponi u Karli

Ovaj tjedan vas častimo popustom s kuponima iz časopisa Gloria. Popust od 30% vrijedi na brandove:

Abro 
Ballin
Brunella

Burglar
Fabi
Furla
LK Bennett
M Missoni
Marc by Marc Jacobs
Tosca Blu Bags

U sklopu akcije u petak, 28. 11., vrijedi 40% popusta za plaćanje AmEx karticom. Akcija vrijedi od 27. 11 do 03. 12. i može koristiti i na webshopu upisivanjem koda GLORIAKUPON na 3. koraku kupnje. Na webshopu nema posebne pogodnosti na plaćanje AmExom 28. 11. (tj. na webshopu vrijedi 30% za čitave akcije bez obzira na vrstu plaćanja). Kuponi se ne mogu kombinirati ni zbrajati sa drugim akcijama i pogodnostima, a vrijede i na snižene kolekcije navedenih brandovima, te se shodno tome mogu iskoristi i u Karla outlet trgovinama. Kao i uvijek, ako imate pitanja molim vas da nas kontaktirate na [email protected] dok pitanja u vezi web kupnje upit možete poslati na [email protected].

Ugodan shopping želimo!

 

 

Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti .

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

 

Postavke o kolačićima možete urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitajte u Pravilima o korištenju kolačića.

Google analytics

Google maps

Sendgrid