Besplatna dostava za sve narudžbe
0 0
Početna Blog Gloria kuponi u Karli

Gloria kuponi u Karli

Od 19. do 25. studenog, na svim našim prodajnim mjestima, s kuponima koji dolaze uz časopis Gloria, na svim našim prodajnim mjestima možete ostvariti popust od 30% na sve vrste plaćanja. Uz to, dok pri plaćanju Amex karticom ostvarujete čak 40% popusta pri kupnji u subotu 21. studenog 2015. godine.

Popust se odnosi na sve modele brandova L.K. BENNETT, ABRO, GIANCARLO PAOLI i SGN, MARC BY MARC JACOBS SHOES (popust se odnosi samo na cipele). Popust vrijedi za sve kolekcije i odnosi se i na sniženu robu. 

Popust možete ostvariti i na webshopu od 22. do 25. studenog tako da na 3. koraku kupnje upišete kod za popust GLORIAKUPON2.

Ugodan shopping!

Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti .

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

 

Postavke o kolačićima možete urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitajte u Pravilima o korištenju kolačića.

Google analytics

Google maps

Sendgrid