Besplatna dostava za sve narudžbe
0 0
Početna Blog Hybrid flowers kampanja

Hybrid flowers kampanja

Izuzetno smo ponosni na našu kampanju za proljeće 2014. godine, nastalu u suradnji sa stilistom Borutom Mihalićem i fotografom Mladenom Šarićem. Predstavljamo vam tri looka: crno/bijelo, metalik i color block. Kampanja je koncentrirana na proizvod te je inspiracija bilo egzotično cvijeće koje je uklopljeno u vizuale, a autori kampanje su predstavili svoju viziju:

Pristup kampanji za prodavaonice luksuzne obuće i modnih dodataka «Karla» za sezonu proljeće/ljeto 2014. izrazito je minuciozan. Inspiracija predivnim cvijećem, koje s prvim sunčevim zrakama naviještava buđenje i dolazak boja u prirodu oko nas, spontano se nametnula kao logički početak kampanje.

Dodatnu inspiraciju za fotografije pronalazimo u umjetničkom pravcu rokoko. Po zadanim načelima iz 18. stoljeća  interveniramo u sam brand mix  odabranih modela obuće i modnih detalja. Prilikom slaganja objekata posebnu pažnju posvećujemo pravilima iz rokoko perioda; rukovodeći se asimetrijom pri čemu dolazimo do efekta „contraste“-a. Zavinuta asimetrična rokoko forma imaginarne lijane donosi život u ove kompozicije koje se referiraju na tipične slike „mrtve prirode“. Apstraktna petiljka zapravo je hibridni organ i plodno tlo za raskošne cvjetove raznih vrsta,  formi i oblika koji nas svojom vanzemaljskom ljepotom dovode do dvadesetprvog stoljeća.

Borut Mihalić i Mladen Šarić

 

Crno bijelo look

Kenzo tenisice
Bombardelli torbica
Loriblu salonke
Coccinelle torbica
Pas de rouge balerinke

Metallics look

Fabi sandale
Coccinelle torbica (prodano)
Abro torbica
Abro torbica (print pitona)
Marc by Marc Jacobs sandale na punu petu
Fabi sandale

Color block look

UGG čizmice
Marc by Marc Jacobs tenisice
Hunter čizmice
Abro torbica
Coccinelle novčanik (nije dostupno na webshopu)

Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti .

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

 

Postavke o kolačićima možete urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitajte u Pravilima o korištenju kolačića.

Google analytics

Google maps

Sendgrid