Besplatna dostava za sve narudžbe
0 0
Početna Blog Instagram nagradni natječaj Coccinelle

Instagram nagradni natječaj Coccinelle

Karla prodavaonice i Marijana Batinić poklanjaju vam Coccinelle torbicu! ! Za sudjelovanje u nagradnom natječaju potrebno je otići na našu Instagram stranicu te slijediti tri koraka:

  1. Follow @karlastores i @marijanabatinic
  2. Repostati fotografiju nagradnog natječaja
  3. U komentaru napisati #coccinellemarijana

Torbicu će osvojiti najsretniji sudionik kojeg ćemo odabrat slučajnim odabirom. Nagradni natječaj traje od objave, 28.05.2016 do utorka, 31.05.2016. u podne, a pobjednik će biti objavljen na našem Instagram profilu.

Još jedna važna napomena: za vrijeme trajanja nagradnog natječaja vaš Instagram profil mora biti otvoren i javan kao bi hashtag #coccinellemarijana bio vidljiv. Svima želimo puno sreće!

Pravila i uvjeti

Članak 1: ORGANIZATOR

Nagradni natječaj priređuje i organizira: Matijević eksport import doo., Ljubićeva 10a, Split, oib 42451982938

Članak 2: TRAJANJE, SVRHA I MJESTA PROVOĐENJA NAGRADNOG NATJEČAJA

Nagradni natječaj provodi se u svrhu promocije Organizatora. Nagradni natječaj traje od 28. 5. 2016. do 31. 5. 2016. u podne a odnosi se na cijelo područje Republike Hrvatske.

Članak 3: PODRUČJE PROMOCIJE

Promotivni materijali će biti dostupni na službenoj Web i Facebook stranici organizatora te Instagram profilu.

Članak 4: FOND NAGRADA KOJI UTVRĐUJE ORGANIZATOR

Fond nagrada sastoji se od: 1x COCCINELLE torbica sa fotografije Organizatora. Nagrade se ne mogu zamijeniti za novac, drugu robu ili drugu uslugu.

Članak 5: PRAVO SUDJELOVANJA

Pravo sudjelovanja u nagradnom natječaju imaju sve fizičke osobe s prebivalištem u Republici Hrvatskoj te su registrirane na društvenoj mreži Instagram (link: www.instagram.com), osim članova Organizatora kao i članova njihovih užih obitelji (roditelji, supružnik, djeca, sestre i braća).

Članak 6: KAKO SUDJELOVATI U NAGRADNOM NATJEČAJU

Za sudjelovanje u natječaju potrebno je potrebno je otići na naš Instagram profil te podjeliti objavu na svom profilu, zapratiti @karlastores i @marijanabatinic, te u komentar napisati #coccinellemarijana. U obzir će doći komentari ostavljeni od 28. 5. 2016 do 31. 5. 2016 do 12.00 sati.

Članak 7: ODABIR DOBITNIKA

U odabir dobitnika ulaze svi korisnici koji to učine i čiji profil bude otvoren a nagrada će se dijeliti prema odluci žirija koji čine Vinka Matijević i Petra Matijević slučajnim odabirom.

Članak 8: KAKO PREUZETI NAGRADU

Dobitnik nagrade biti će obaviješten na Instagram stranici te će mu biti dostavljena na kućnu adresu.

Članak 9: SUDIONICI U NAGRADNOM NATJEČAJU

Sudionici koji sudjeluju u nagradnom natječaju ne mogu zahtijevati nagrade u većim količinama ili drukčije nagrade od onih koje su navedene u ovim Pravilima od strane Organizatora. Sudjelovanjem u ovom nagradnom natječaju, sudionici prihvaćaju ova Pravila.

Članak 10: PUBLICITET

Sudjelovanjem u ovom nagradnom natječaju, sudionici su suglasni da se, ako postanu dobitnici neke od nagrada, njihovo ime i slika mogu od strane Organizatora objaviti i koristiti bez naknade.

Članak 11: OBJAVA DOBITNIKA

Imena dobitnika tjednih nagrada bit će objavljena u roku 48 sati po završetku tjednog natječaja na službenoj Instagram stranici organizatora.

Članak 12: MALODOBNI SUDIONICI U NAGRADNOJ IGRI

Maloljetnici imaju pravo sudjelovati u nagradnoj igri u skladu sa zakonom.

Članak 13: POREZI

Dobitnik ne snosi nikakve poreze, obveze niti naknade direktno povezane s nagradama.

Članak 14: U SLUČAJU SPORA

U slučaju spora između Organizatora i sudionika nagradnog natječaja nadležan je Općinski sud u Splitu.

Članak 15: MOGUĆNOST PREKIDA NAGRADNOG NATJEČAJA

Nagradni natječaj može se prekinuti samo u slučaju nastupa okolnosti za koje Organizator nije odgovoran, odnosno koje nije mogao spriječiti, otkloniti ili izbjeći. Sudionici će o prekidu nagradne igre biti obaviješteni putem službene Instagram stranice.

Članak 16: IZMJENE PRAVILA

Organizator zadržava pravo promijeniti pravila natječaja.

Članak 17: NAPOMENA

Ovaj Nagradni natječaj nije ni na koji način povezan s INSTAGRAMOM, INSTAGRAM ga ne promiče niti sponzorira. Vaše podatke koje dajete isključivo za potrebe potpune funkcionalnosti ovog natječaja, dajete tvrtki Matijević eksport import, a ne Instagramu.

Napominjemo, Instagram je javni prostor i objava bilo kojeg sadržaja (uključujući i fotografije) može predstavljati zadiranje u privatnost kako samih sudionika natječaja tako i trećih osoba. Ukoliko sudionici natječaja objave kakav sadržaj/fotografije na našoj Web i Instagram stranici smatrat ćemo da su ga objavili svojevoljno te Matijević eksport import ne snosi odgovornost za sadržaj istih, kao niti za zlouporabu korištenjem takvog sadržaja od bilo kojih trećih osoba.

Također, smatrat ćemo ako su sudionici objavili bilo kakav sadržaj na našoj Web i Instagram stranici (uključujući fotografije, tekstualne poruke, komentare, bilo koje osobne podatke i sl.) da imaju sva potrebna ovlaštenja za objavu takvog sadržaja. Takvom objavom sudionici natječaja daju našoj udruzi dopuštenje za korištenje cjelokupnog objavljenog sadržaja u marketinške i bilo koje druge komercijalne svrhe te se ujedno odriču svih materijalnih i bilo kojih drugih prava koja im po tom osnovu pripadaju.

Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti .

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

 

Postavke o kolačićima možete urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitajte u Pravilima o korištenju kolačića.

Google analytics

Google maps

Sendgrid