Besplatna dostava za sve narudžbe
0 0
Početna Blog Jesenski rock’n’roll

Jesenski rock’n’roll

Svjetski trendovi najavljuju da će ova jesen biti u ritmu rock’n’rolla. Zakovice u srebrnim, zlatnim ili kristalnim oblicima nosit će se doslovno od glave do pete – od šešira do čizama. 
 
Novi modeli s Twinset, See by Chloé, Loriblu, Coccinelle, Giancarlo Paoli, Marc Jacobs potpisom stigli su u Karla trgovine. Neće biti teško odabrati statement komade - udobne gležnjače, šeširi i torbe sa zakovicama osvježit će bilo koji dnevni ili večernji, a odlično se kombinirati i uz romantičan, boho look.
 
Probudite buntovnicu u sebi i zakoračite u jesen poput prave rock zvijezde. Mi smo nestrpljivi, a nadamo se i vi. Cijelu ponudu možete vidjeti na www.karla.hr

Potražite modele sa slike:

TWINSET torba

LORIBLU gležnjače

LORIBLU šešir

GIANCARLO PAOLI mokasine

MARC JACOBS marama
 

COCCINELLE ruksak

COCCINELLE šešir

MARC JACOBS torbica

LORIBLU polučizme

Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti .

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

 

Postavke o kolačićima možete urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitajte u Pravilima o korištenju kolačića.

Google analytics

Google maps

Sendgrid