Besplatna dostava za sve narudžbe
0 0
Početna Blog Karla kutak: Loriblu

Karla kutak: Loriblu

Karla kutak predstavlja novitete iz Loriblu kolekcije. Početkom 70-ih Graziano Cuccu započeo je s proizvodnjom cipela Loriblu u mjestu Porto Sant`Elpidio, Italija. Loriblu cipele, ukrašene Swarovski kristalima i napravljene od najfinijih koža, dragocjene su poput komada nakita. Svojim trendi i inovativnim modelima te vrhunskom kvalitetom izrade Loriblu je postao internacionalni brand, kao i objekt žudnje žena diljem svijeta. Njihovi proizvodi nadilaze granice pružajući neočekivane kombinacije, a samim tim imaju pristup najekskluzivnijim tržištima te udovoljavaju kriterijima kupaca istančanog ukusa.

Loriblu apsolutno je prepoznatljiv po balerinkama, a nova sezona donosi prave udobne ljepotice na špic u crnoj i roza boji. Pažnju privlače i božanstvene puder roza sandalice, a predivne sandale u zlatnoj boji sa uzorkom štampanog pitona idealne su za tople ljetne večeri.

Novu Loriblu kolekciju, uključujući i apsolutni dragulj iz ove kolekcije, sandale ukrašene Swarovski kristalima, pogledajte u nastavku.

Sve nove modele sandala iz nove Loriblu kolekcije, kao i cijene, možete pogledati i na našem webshopu.