Besplatna dostava za sve narudžbe
0 0
Početna Blog Karla kutak: Piero Guidi i Pura Lopez

Karla kutak: Piero Guidi i Pura Lopez

Karla kutak ponovno vas vodi u predivan svijet torbica i cipela, a novi prilog predstavlja novitete brendova Piero Guidi i Pura Lopez.

Kroz sve torbe poznatog brenda Piero Guidi protežu se ljubav i umjetnost, a modeli popularne linije Magic Circus i ove sezone oduševljavaju sjajnim modelima u mnoštvu dimenzija i veličina. Izrađena od kože i umjetnog materijala s karakterističnim uzorkom Magic Circus linija inspirirana je Chagallovim slikama, a torbice dolaze u crnoj, bijeloj te smeđoj boji.

Posebno se izdvaja jedan od najpopularnijih modela koji nosi naziv “Never full“, a osim torbica, tu je doista sjajan izbor novčanika i nesesera. Za ovu sezonu Piero Guidi pripremio je i posebnu liniju kožnih torbica s detaljima iz linije Magic Circus. Zaštitni znak ovih torbica, novčanika i nesesera su zagrljeni anđeli.

Fina, elegantna španjolska modna linija Pura Lopez omiljena je među članovima kraljevske obitelji. Ono po čemu je Pura Lopez svakako poznata je špic salonka – vrlo udobna, stabilna, elegantna i lako se kombinira za različite prigode. U nastavku pogledajte predivne sandale u boji pudera, upečatljive sandale u zlatnoj i kobaltno plavoj boji te doista posebne modele inspirirane Afrikom. Uživajte!