Besplatna dostava za sve narudžbe
0 0
Početna Blog Karla kutak: Tosca Blu

Karla kutak: Tosca Blu

Karla kutak predstavlja vam novitet u Karla prodavaonicama – predivne Tosca Blu modele torbi i cipela. Ovaj poznati talijanski brend odlikuju funkcionalnost, estetika i kvaliteta. Vrlo simpatični, svi modeli su vrlo nosivi, a uz cipele izvrsno se mogu kombinirati torbice koje dolaze u raznim oblicima, dimenzijama i vrstama kože.

Tosca Blu modeli nastaju u tvornici u Bergamu, a predstavljaju odličan omjer cijene i kvalitete. Izrađeni od kože, Tosca Blu cipele i torbe pričaju urbanu priču namijenjenu ženama koje vole svakodnevne udobne, a opet trendi cipele kao i modne dodatke. U nastavku pogledajte predivnu zlatnu “bucket“ torbicu izrađenu od perforirane kože, torbice s resama u veselim ljetnim bojama koje su apsolutni hit ove sezone te trendi sandale i natikače savršene za vruće ljetne dane. Uživajte!

Sve modele Tosca Blu cipela i torbi, uključujući i cijene, pogledajte na našem webshopu

 

 

Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti .

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

 

Postavke o kolačićima možete urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitajte u Pravilima o korištenju kolačića.

Google analytics

Google maps

Sendgrid