Besplatna dostava za sve narudžbe
0 0
Početna Blog Karla slavi rođendan

Karla slavi rođendan

Ovaj vikend, kao i svake godine, slavimo KARLA rođendan! Za rođendan sve naše klijente častimo popustom od 30% na sve kolekcije (uključivo snižene i stalne kolekcije). Popust vrijedi u svim našim trgovinama od četvrtka, 26. lipnja do subote, 28.lipnja. Posjetite nas i dopustite da vas počastimo za 24. Karlin rođendan :)

Popust vrijedi i na webshopu, molimo vas da prije kupnje obavezno pročitate donju uputu. 

Za webshop klijente (obavezno pročitati)

Popust na webshopu vrijedi od četvrtka u 0:00h do subote u 23:59h. Za ostvarivanje popusta je potrebno na 3. koraku narudžbe upisati kod RODENDAN i stisnuti "Dodaj". Sistem će vam tada automatski obračunati popust od 30% na sve naručene artikle i iznos sa popustom će biti vidljiv na stavci "ukupno" na istoj toj stranici. Ako vam kupon iz nekog razloga ne radi, molimo vas da nas kontaktirate na [email protected] jer nažalost ne možemo dodatno obračunati popust radi tehničkih ograničenja. 
Također, zbog jako velikog opsega posla i brze izmjene stanja artikala molimo Vas za razumjevanje i strpljenje pri kupnji. Ako želite kupiti artikal kojeg je na stanju ostao samo jedan komad, nažalost ne možemo garantirati dostupnost tog artikla jer se raspoloživost za vrijeme akcije jako brzo mijenja i sistem jednostavno ne može dovoljno brzo reagirati. Također, svi artikli kupljeni za vrijeme akcije bit će poslani u ponedjeljak tako da će vrijeme isporuke biti dan-dva duže nego inače. Zahvaljujemo na strpljenju i razumjevanju i uvjeravamo vas da ćemo zaista dati sve od sebe da sve narudžbe i kupnje budu što brže i ugodnije riješene.

 

Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti .

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

 

Postavke o kolačićima možete urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitajte u Pravilima o korištenju kolačića.

Google analytics

Google maps

Sendgrid