Besplatna dostava za sve narudžbe
0 0
Početna Blog Nagradni natječaj: VEJA Matcha tenisice

Nagradni natječaj: VEJA Matcha tenisice

Članak 1. ORGANIZATOR: Nagradni natječaj priređuje i organizira: Matijević eksport import d.o.o., Ljubićeva 10a, Split, OIB 42451982938

 

Članak 2. TRAJANJE, SVRHA I MJESTO PROVOĐENJA NAGRADNOG NATJEČAJA: Nagradni natječaj provodi se u svrhu promocije Organizatora. Nagradni natječaj traje od 18.2. do 25.2.2022. u 12.00 sati, a odnosi se na cijelo područje Republike Hrvatske.

 

Članak 3. PODRUČJE PROMOCIJE: Pravila nagradnog natječaja će biti dostupna na internetskoj stranici organizatora (www.karla.hr).

 

Članak 4. FOND NAGRADA KOJI UTVRĐUJE ORGANIZATOR: Fond nagrada sastoji se od jednog para VEJA Matcha tenisica.

Nagrada se ne može zamijeniti za novac, drugu robu ili drugu uslugu.

 

Članak 5. PRAVO SUDJELOVANJA: Pravo sudjelovanja u nagradnom natječaju imaju sve fizičke osobe s prebivalištem u Republici Hrvatskoj koje su registrirane na društvenoj mreži Instagram (link: www.instagram.com), osim članova Organizatora, kao i članova njihovih užih obitelji (roditelji, supružnik, djeca, sestre i braća).

 

Članak 6. KAKO SUDJELOVATI U NAGRADNOM NATJEČAJU: Za sudjelovanje u natječaju potrebno je:

1. Pratiti @karlastores Instagram profil

2. Objavu nagradnog natječaja označiti sa „Sviđa mi se“

3. U komentaru odgovoriti na pitanje – "Koja vam je prva asocijacija na VEJA tenisice?" i navesti osobu koja također želi sudjelovati u nagradnom natječaju.

 

Članak 7. ODABIR DOBITNIKA: Nagrada će se dijeliti prema odluci žirija (bira se najkreativniji odgovor) koji čine 2 člana tvrtke Matijević eksport import d.o.o. Dobitnik će biti proglašen 25.2.2022. iza 12 sati. Dobitnik je autor/ica komentara koji/a osvaja jedan par VEJA Matcha tenisica.

 

Članak 8. KAKO PREUZETI NAGRADU: Dobitnik nagrade bit će obaviješten na službenom Instagram profilu (objavljen u komentaru nagradnog posta) te će mu nagrada biti dostavljena na kućnu adresu.

 

Članak 9. SUDIONICI U NAGRADNOM NATJEČAJU: Sudionici koji sudjeluju u nagradnom natječaju ne mogu zahtijevati nagradu drugačiju od one koja je navedena u ovim Pravilima od strane Organizatora. Sudjelovanjem u ovom nagradnom natječaju, sudionici prihvaćaju ova Pravila.

 

Članak 10. PUBLICITET: Sudjelovanjem u ovom nagradnom natječaju, sudionici su suglasni da se, ako postanu dobitnici nagrade, njihovo ime i slika profila mogu od strane Organizatora objaviti i koristiti bez naknade.

 

Članak 11. MALODOBNI SUDIONICI U NAGRADNOJ IGRI: Maloljetnici imaju pravo sudjelovati u nagradnoj igri u skladu sa zakonom.

 

Članak 12. POREZI: Dobitnik ne snosi nikakve poreze, obveze niti naknade direktno povezane s nagradama.

 

Članak 13. U SLUČAJU SPORA: U slučaju spora između Organizatora i sudionika nagradnog natječaja nadležan je Općinski sud u Splitu.

 

Članak 14. MOGUĆNOST PREKIDA NAGRADNOG NATJEČAJA: Nagradni natječaj može se prekinuti samo u slučaju nastupa okolnosti za koje Organizator nije odgovoran, odnosno koje nije mogao spriječiti, otkloniti ili izbjeći. Sudionici će o prekidu nagradnog natječaja biti obaviješteni putem službene Instagram stranice.

 

Članak 15. IZMJENE PRAVILA: Organizator zadržava pravo promijeniti pravila natječaja.

 

Članak 16. ZAŠTITA OSOBNIH PODATAKA: Za potrebe sudjelovanja u nagradnom natječaju Organizator obrađuje poslane osobne podatke osoba koje sudjeluju u natječaju. Obrada osobnih podataka nužna je za pristup ovom nagradnom natječaju, i to obrada sljedećih podataka: naziv profila na Instagramu, odnosno ime i prezime te, u slučaju dobitka nagrade, uz ime i prezime i adresa za dostavu nagrade. Organizator jamči zaštitu osobnih podataka u skladu s važećim propisima. Organizator će navedene osobne podatke obrađivati isključivo za potrebe provedbe ovog nagradnog natječaja (izbor dobitnika, obavještavanje o nagradama te preuzimanje nagrade). Po završetku nagradnog natječaja i nakon objave pobjednika podaci sudionika se brišu, a podaci pobjednika se čuvaju u bazi narednih godinu dana zbog ograničenja sudjelovanja u drugim natječajima u tom periodu, nakon čega se i oni brišu. Prikupljeni podaci neće se koristiti u bilo koje druge svrhe osim navedenog. Organizator osobne podatke sudionika neće prosljeđivati trećim osobama, osim ako je to neophodno za provedbu nagradnog natječaja ili je takve podatke obvezan dostaviti u skladu s važećim propisima.

 

Članak 17. NAPOMENA: Ovaj nagradni natječaj organizira, promiče i sponzorira Organizator, a ne Instagram. Instagram, kao neovisni voditelj obrade također obrađuje Vaše podatke (s uvjetima koje ste prihvatili tijekom registracije na društvenu mrežu), no Organizator na takvu obradu podataka nema utjecaj. U odnosu na Organizatora, Vaše podatke dajete isključivo društvu Matijević eksport import d.o.o. za potrebe sudjelovanja u ovom nagradnom natječaju. Podnošenje podataka za ovaj nagradni natječaj je dobrovoljno. Dobitnici će biti objavljeni putem Instagram stranice Organizatora, na što su pristali sudjelovanjem u nagradnom natječaju. Ako sudionik smatra da je obrada baze podataka u suprotnosti sa zaštitom njegove privatnosti ili u suprotnosti sa zakonom, može se obratiti Organizatoru ili Agenciji za zaštitu osobnih podataka i zatražiti objašnjenje.