Besplatna dostava za sve narudžbe
0 0
Početna Blog Najljepša modna adresa u Zagrebu

Najljepša modna adresa u Zagrebu

Vrhunske modne poslastice ponovno su dostupne na najpopularnijoj adresi za modne trendove – u novouređenoj Karla trgovini u zagrebačkoj Frankopanskoj ulici. Jedna od prvih zagrebačkih Karla trgovina, ona smještena u staroj jezgri Donjeg grada, ovog je ljeta pažljivo obnovljena kako bi svojim kupcima ponudila luksuzan, a opet udoban ambijent za upoznavanje svjetskih modnih trendova. Nove kolekcije jesen/zima došle su upravo na vrijeme, u novouređenu trgovinu koju je dizajnerski tim detaljno promislio te uklopio u zagrebački centar grada i zgradu izgrađenu u 19. stoljeću. Tako ćete i dalje, ali u novoj kulisi Karla trgovine u Frankopanskoj 20, pronalaziti najbogatiju ponudu popularnih modnih brendova See by Chloé, Tory Burch, Karl Lagerfeld, Loriblu, Fratelli Rosetti, Fabi, Coccinelle, Twinset i UGG, te veliki izbor predivnih jakni s Marpel, Corty Bennett i Diego M potpisom. Posjetite nas, nazovite (tel. 01/5629 641, mob. 091 663 1663) ili ovdje na webshopu pogledajte dostupnost modela u našoj trgovini i uživajte u vrhunskim modnim poslasticama!

Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti .

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

 

Postavke o kolačićima možete urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitajte u Pravilima o korištenju kolačića.

Google analytics

Google maps

Sendgrid