Besplatna dostava za sve narudžbe
0 0
Početna Blog Nova Karla kampanja - ''Razglednice''

Nova Karla kampanja - ''Razglednice''

Razglednice su sve više zaboravljen način javljanja uslijed potpune digitalizacije suvremenog društva, gdje skoro dvadeset i četiri satna dostupnost istiskuje ovaj romantični znak pažnje i sjećanja.

Igrajući se sa prepoznatljivim znamenitostima gradova u kojim se nalaze Karla trgovine – Split, Zagreb, Rijeka, Zadar i Dubrovnik - uz lagano koketiranje s klišejima, a predstavljajući najvažnije modne trendove u obući i modnim dodatcima, Karla kreativni tim osmislio je novu kampanju kroz moderno koncipiranu razglednicu, koja je po svim svojim postulatima u potpunosti modno aktualna za sezonu jesen/zimu 2016.

Ilustratorica Laura Bosazzi, kreativni direktor Borut Mihalić, te fotograf i set dizajner Mladen Šarić osim što vrsno poznaju modu i dizajn, razumiju, cijene i dive se svakoj Karla ženi, od Splita do Zagreba, od Rijeke do Dubrovnika što je prepoznatljivo u svakoj od razglednica iz nove kampanje:

Split je bio polazišna točka i grad u kojem je Karla priča i započela. Njegova razglednica posveta je smjelom stilu punom šarenila i senzualnosti pa čak i onda kada se pije Pipi na guc. Kako zabljesnuti na Rivi ovdje je najveći modni imperativ.

Zagreb, kao  grad koji sve manje spava i sve se više uređuje, traži neku funkcionalniju obuću ravnijih potplata, kao i praktične torbe.

Posveta Rijeci dolazi kroz njezin nonkonformizam izražen u glazbi koji se očituje i u smjelijim modnim skladanjima. Ultramoderne platforme i otkačena mala torbica, i spremni ste za rock'n'roll koncert.

Zadrom kojeg odlikuje jedan od najboljih spojeva stare i suvremene arhitekture poželjet ćete prošetati u najtraženijim bordo tonovima ove sezone.

Dubrovniku opasanom svojim zidinama, koji privlači milijune turista i slovi za naš najpoznatiji turistički biser, pristaje „high society“ epitet, uz sliku zabave na visokoj nozi, tj. peti. Pogled na vizure grada, jahta usidrena u luci, u ruci cocktail, i la vita e bella.

Kako svaki grad ima svoje obilježje koje ga čini jedinstvenim, Karla kreativni tim za kampanju je pomno odabrao modele iz nove kolekcije koji odišu elegancijom i upečatljivim detaljima jedinstvenim za ženu iz tog grada. Najnoviji jesenski modeli obuće i modnih dodataka  poznatih svjetskih brendova, poput L.K. Bennett, Loriblu, Furla, Marc Jacobs, Coccinelle i N21 samo su neki u kojime će žene diljem Hrvatske oduševiti svojim stilom.


Modele iz nove kolekcije pogledajte na www.karla.hr

 

Potražite modele s razglednica:

Split

Furla plava torbica

Loriblu polučizme s krznom

Zagreb

Giancarlo Paoli srebrne cipele

Coccinelle srebrna torba

Rijeka

N21 torbica

Marc Jacobs lakirane polučizme

Zadar

Loriblu crvene polučizme

Menbur torba

Dubrovnik

TwinSet crna torba

L. K. Bennett sandale

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti .

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

 

Postavke o kolačićima možete urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitajte u Pravilima o korištenju kolačića.

Google analytics

Google maps

Sendgrid