Besplatna dostava za sve narudžbe
0 0
Početna Blog Nova Karla kampanja - ''Razglednice''

Nova Karla kampanja - ''Razglednice''

Razglednice su sve više zaboravljen način javljanja uslijed potpune digitalizacije suvremenog društva, gdje skoro dvadeset i četiri satna dostupnost istiskuje ovaj romantični znak pažnje i sjećanja.

Igrajući se sa prepoznatljivim znamenitostima gradova u kojim se nalaze Karla trgovine – Split, Zagreb, Rijeka, Zadar i Dubrovnik - uz lagano koketiranje s klišejima, a predstavljajući najvažnije modne trendove u obući i modnim dodatcima, Karla kreativni tim osmislio je novu kampanju kroz moderno koncipiranu razglednicu, koja je po svim svojim postulatima u potpunosti modno aktualna za sezonu jesen/zimu 2016.

Ilustratorica Laura Bosazzi, kreativni direktor Borut Mihalić, te fotograf i set dizajner Mladen Šarić osim što vrsno poznaju modu i dizajn, razumiju, cijene i dive se svakoj Karla ženi, od Splita do Zagreba, od Rijeke do Dubrovnika što je prepoznatljivo u svakoj od razglednica iz nove kampanje:

Split je bio polazišna točka i grad u kojem je Karla priča i započela. Njegova razglednica posveta je smjelom stilu punom šarenila i senzualnosti pa čak i onda kada se pije Pipi na guc. Kako zabljesnuti na Rivi ovdje je najveći modni imperativ.

Zagreb, kao  grad koji sve manje spava i sve se više uređuje, traži neku funkcionalniju obuću ravnijih potplata, kao i praktične torbe.

Posveta Rijeci dolazi kroz njezin nonkonformizam izražen u glazbi koji se očituje i u smjelijim modnim skladanjima. Ultramoderne platforme i otkačena mala torbica, i spremni ste za rock'n'roll koncert.

Zadrom kojeg odlikuje jedan od najboljih spojeva stare i suvremene arhitekture poželjet ćete prošetati u najtraženijim bordo tonovima ove sezone.

Dubrovniku opasanom svojim zidinama, koji privlači milijune turista i slovi za naš najpoznatiji turistički biser, pristaje „high society“ epitet, uz sliku zabave na visokoj nozi, tj. peti. Pogled na vizure grada, jahta usidrena u luci, u ruci cocktail, i la vita e bella.

Kako svaki grad ima svoje obilježje koje ga čini jedinstvenim, Karla kreativni tim za kampanju je pomno odabrao modele iz nove kolekcije koji odišu elegancijom i upečatljivim detaljima jedinstvenim za ženu iz tog grada. Najnoviji jesenski modeli obuće i modnih dodataka  poznatih svjetskih brendova, poput L.K. Bennett, Loriblu, Furla, Marc Jacobs, Coccinelle i N21 samo su neki u kojime će žene diljem Hrvatske oduševiti svojim stilom.


Modele iz nove kolekcije pogledajte na www.karla.hr

 

Potražite modele s razglednica:

Split

Furla plava torbica

Loriblu polučizme s krznom

Zagreb

Giancarlo Paoli srebrne cipele

Coccinelle srebrna torba

Rijeka

N21 torbica

Marc Jacobs lakirane polučizme

Zadar

Loriblu crvene polučizme

Menbur torba

Dubrovnik

TwinSet crna torba

L. K. Bennett sandale