Besplatna dostava za sve narudžbe
0 0
Početna Blog Novosti 3 načina kako nositi mokasinke

3 načina kako nositi mokasinke

Predlažemo tri načina kako ove jeseni stilizirati trendi jesenske cipele – mokasinke, a to su: timeless, retro i chunky.

Fabio Rusconi mokasinke u konjak i zelenoj boji jednostavno su bezvremenske i elegantne. Klasične i kožne na blok petu savršeno će pristajati Marc Jacobs torbici te su doista timeless izbor na shopping listi svih modnih trendseterica.

Crne Loriblu ukrašene mašnom ili one „kroko“ uzorka su idealne za retro stil. Stvorene su za razne prilike i stilove, a uz Tory Burch Kira torbicu od tvida ili Furla veliku tote torbu, bit ćete prava fashion zvijezda.

Za ljubiteljice glomaznijih stilova, chunky mokasinke u crnoj boji ukrašene zlatnim detaljem nezaobilazni su dio modne kombinacije.

Pogledaj povezane proizvode
Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti .

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

 

Postavke o kolačićima možete urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitajte u Pravilima o korištenju kolačića.

Google analytics

Google maps

Sendgrid