Besplatna dostava za sve narudžbe
0 0
Početna Blog Novosti ARHITEKTURA DOBROG STILA NINE MIE ČIKEŠ

ARHITEKTURA DOBROG STILA NINE MIE ČIKEŠ

U novoj Twinset kolekciji jesen-zima 2021., kao i novim kolekcijama svjetskih modnih brendova Karla trgovina, inspiraciju je potražila arhitektica eklektičnog stila - Nina Mia Čikeš te u sklopu Karla edita kreirala šest sezonskih lookova koji će vas inspirirati u odabiru i osmišljavanju vlastitog stilskog izričaja.

 

«Preferiram hladnije vrijeme jer mi omogućava da se slojevito oblačim što mi predstavlja veću zabavu, ali i izazov. Oduvijek sam bila (i ostala) ljubiteljica jarkih boja, tako da se jeseni i jesenskim tonovima ne prilagođavam, nego sam dosljedna svom eklektičnom promišljanju. Ako već ne govorimo o bojama, već odjenem crnu, onda bih se definitivno odlučila za različite vrste materijala u crnoj boji» izjavila je Nina i odabrala Twinset crveno – crno - bijele kombinacije kojima je dodala svoj slojeviti modni potpis.

 

Crni bodi i kardigan s dugim resama izvrsno pristaju visokim Loriblu čizmama, a uz čizme obavezno se kombiniraju duge crne rukavice s resama.

Šljokicama ukrašene hlače i košulju savršeno «pomiču» kaubojski detalji – šešir, široki remen s kojim se naglašava struk te sjajne Fabio Rusconi čizme koje naoko svečanoj kombinaciji daju ležeran look, dok elegantnu ravnotežu unosi Piero Guidi torbica s prepoznatljivim uzorkom anđela izvedena u sjajnoj koži.

«Ne mogu se odlučiti vidim li je iz rakursa 60-ih u smislu ravnih i jasnih krojeva, pomalo futurističkih no opet retro, ili pak 70-ih u vidu šljokica, trapezica, nakita i uzoraka pa sve do nekog posve realnog Matrix outfita. Najtočnije bi bilo kada bih sve te stilove nekako povezala, onda bi dobili ono što ja vidim za ovu sezonu» rekla je Nina kada je razgledala Twinset kolekcije i Karla ponudu modnih dodataka.

Odabrala je za dnevne poslovne obaveze elegantno karirano odijelo sitnog pepita uzorka uz koje je profinjeno kombinirala ikonu stila, kultnu Marc Jacobs Snapshot torbicu i Fabio Rusconi salonke na visoku potpeticu.

Stilske igre odlično izgledaju i u «ton sur ton» crvenoj izvedbi gdje je Nina odvažno kombinirala crvene hlače, svilenu bluzu, pernatu parku sa žarko crvenom See by Chloé Hanna torbicom, a šlag na tortu doslovno su sada Fabio Rusconi krem salonke.

Zanimalo nas je zašto je Nina Mia odabrala baš ove kombinacije pa nam je odgovorila «Vrlo jasno sam znala u kojem ću smjeru ići s odabirom kada sam vidjela koliko ˝western movie˝ primjeraka sadrži ova kolekcija. Teksas mi je omiljena američka država i tu nije bilo nikakve dileme za rodeo stil. Osim toga, odlučila sam se da ne izlazim iz okvira crvene, crne i bijele jer sam htjela povezati sve lookove i svesti ih na zajednički nazivnik. Volim se obući od glave do pete u jednu boju tako da sam sebi za ljubav to učinila u crvenom outfitu. Olakotna okolnost je bila kratak rok odabira pa sam sve lookove osmislila brzinski i intuitivno, tako da se baš u svima osjećam dobro i sve bih nosila s jednakim veseljem. Ovisno o prilici, kombinirala sam predmete za večernji izlazak, posao, disko ili pak šetnju gradom».

Ležerni chic stil crno - bijelo - crvene kombinacije – slojevite Twinset crvene suknje od tila s dolčevitom zebra uzorka, visokim ženstvenim Tosca Blu čizmama te malom Tory Burch Perry Bombé Gingham torbicom - neće proći nezapažen.

Savršeno je kombinirala i crne capri hlače porubljene bijelim perlicama s bukle sakoom optočenim bijelim dugim resama. Ovakav istančani look Nina je «smirila» cipelama na vezanje glomaznog potplata talijanskog brenda Pas de Rouge i ručno rađenom Marino Orlandi torbicom.

Detaljno proučite stilske vježbe zagrebačke arhitektice i scenografkinje te uživajte u opuštenosti njenog vibrantnog stila.

 

Styling i kreativna direktura: Nina Mia Čikeš

Digitalna i analogna fotografija: Iva Ćurković Spajić

Mua: Marko Tolić

Odjeća: Twinset Hrvatska

Modni dodaci: Karla

Lokacija: Koncertna dvorana Vatroslav Lisinski

Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti .

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

 

Postavke o kolačićima možete urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitajte u Pravilima o korištenju kolačića.

Google analytics

Google maps

Sendgrid