Besplatna dostava za sve narudžbe
0 0
Početna Blog Novosti Black Friday u Karli

Black Friday u Karli

Black Friday donosi popuste u sve Karla trgovine i outlete od srijede (25.11.) do nedjelje (29.11.), a u nedjelju (29.11.) popusti vrijede i u karla.hr web-trgovini uz kôd BF30 za artikle na popustu od 30%, odnosno BF20 za artikle na popustu od 20%.

 

Popust od 30% (kôd BF30) odnosi se na:

  • sniženu outlet kolekciju
  • kolekcije jesen-zima 2020 sljedećih brendova

Giancarlo Paoli,

Twinset (kompletna kolekcija odjeće, obuće i ostalih dodataka),

Furla,

Tory Burch,

Karl Lagerfeld,

Dr. Martens,

Fratelli Rossetti,

Menbur,

te određene modele iz UGG kolekcije (Zip Safari tenisice, Classic Mini Bow čizmice u crnoj i chestnut boji, Classic Short Snow Leopard čizmice, Classic Mini Snow Leopard čizmice u crnoj i bež boji, te muške modele čizmica Highland Sport, Miwo i tenisice Letter).

 

Popust od 20% (kôd BF20) odnosi se na kolekcije jesen-zima 2020 brendova:

Coccinelle,

Loriblu i

Tosca Blu

te ženske UGG čizmice Classic Short u crnoj, sivoj i chestnut boji te Bailey Bow čizmice s dvije mašne u svim bojama (sivoj, bež, crnoj i chestnut).

Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti .

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

 

Postavke o kolačićima možete urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitajte u Pravilima o korištenju kolačića.

Google analytics

Google maps

Sendgrid