Besplatna dostava za sve narudžbe
0 0
Početna Blog Novosti COCCINELLE HIMMA, NOVA TORBICA SNAŽNOG ZNAČENJA

COCCINELLE HIMMA, NOVA TORBICA SNAŽNOG ZNAČENJA

Jedanaest žena različitih profesija, navika i modnih stilova je postiglo zajednički stav – nova Coccinelle Himma torbica oduševljava svojim dizajnom i savršeno se uklapa u sve stilske igre. Okupljene na «tajnoj večeri» u centru modnih trendova, elegantnoj Karla trgovini Centra Kaptol, proslavile su dolazak Coccinelle Himma torbice, nove modne ikone, ali i uživale u međusobnom druženju.

U sve je Karla trgovine stigla nova Coccinelle torbica, simboličnog imena Himma. Elegantnog dizajna, ova torbica nosi moćno ime povezano s «najsnažnijom silom sadržanom u čovjeku».

Upravo takve žene, snažne, odlučne, jedinstvene i afirmirane imale su prve priliku Coccinelle Himma torbicu ukomponirati u svoj jedinstveni stil. Vjerne Coccinelle torbicama, Marijana Batinić, Antonija Blaće, Mila Elegović, Nataša Janjić Medančić, Lidija Lešić, Dora Martinović, Ivana Pavić i Nika Turković, okupile su se na «tajnoj večeri» u centru modnih trendova, Karla trgovini Centra Kaptol te u ugodnoj, intimnoj atmosferi uživale u ekskluzivnom predstavljanju i druženju uz novu ikonu stila, Himma torbicu. 

Izuzetno elegantnog dizajna, Coccinelle Himma torbica je suvremen i atraktivan modni dodatak. Jednostavne konstrukcije, prepoznatljiva je po poklopcu koji krasi lagana kopča u obliku trzalice. Himma dolazi u tri veličine, u velikom izboru elegantnih boja te završnoj obradi s metalik ili „kroko“ efektom. Vrlo je praktična, sa savršenom unutarnjom organizacijom prostora. Stoga se apsolutno preporučuje za predstojeću sezonu blagdanskih proslava i događanja jer je «nosiva od jutra do večeri», zaključuju snažne Coccinelle žene.

Nova kolekcija Himma torbica dostupna je u svim Karla trgovinama u Splitu, Zagrebu, Rijeci, Zadru i Dubrovniku ili ovdje u web-trgovini www.karla.hr.

Pogledaj povezane proizvode
Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti .

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

 

Postavke o kolačićima možete urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitajte u Pravilima o korištenju kolačića.

Google analytics

Google maps

Sendgrid