Besplatna dostava za sve narudžbe
0 0
Početna Blog Novosti Dodatno Twinset sniženje

Dodatno Twinset sniženje

Pripremili smo vam 15 dana dodatnog popusta od 20% koji vrijedi od danas (22. siječnja) do petka (5. veljače). Dodatni popust od 20% odnosi se na kompletnu kolekciju jesen-zima 2020, uključujući božićnu capsule kolekciju, a obračunava se na blagajni. Prilikom kupnje ovdje u web-trgovini dodatni popust od 20% ostvaruje se upisivanjem kôda TWS20.

Izaberite prekrasne modele po dodatno sniženim cijenama i uživajte u romantičnim kombinacijama svog omiljenog talijanskog brenda. Twinset kolekciju dostupnu u našoj web-trgovini na koju se odnosi dodatni popust možete pogledati ovdje.

Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti .

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

 

Postavke o kolačićima možete urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitajte u Pravilima o korištenju kolačića.

Google analytics

Google maps

Sendgrid