Besplatna dostava za sve narudžbe
0 0
Početna Blog Novosti Feels like UGG

Feels like UGG

Ugg oduvijek balansira između odvažne mode i ekstremne udobnosti, pružajući samopouzdanje koje proizlazi iz onoga kako se osjećate dok nosite Ugg.

Za maksimalistice favorit sezone bit će Classic Maxi Ultra Tall model s ultra-visokom sarom, dok će metalik izgled Classic Maxi Mini srebrnih čizmica osvojiti one koji preferiraju futurističku estetiku.

Novost kolekcije je trendi model Classic Maxi Toggle u crnoj i konjak boji koji dolazi sa silikonskim nazuvkom za dodatnu zaštitu u svim vremenskim uvjetima te je posebno atraktivan u konjak-vanilija kombinaciji boja. Za sve koji ne mogu zamisliti zimu bez platformi, idealan je povišeni model Neumel Platform Chelsea od bogatog velura, a tu su i klasici koji se nose u svim prilikama i svim odjevnim kombinacijama poput Classic Mini Logo Zip čizmica i Mini Bailey Bow čizmica.

Kako bi toplina i udobnost potrajale tijekom cijele zime i blagdana, upotpunite svoju Ugg kolekciju kapom i rukavicama te uživajte u osjećaju mekoće kojeg donose Ugg papuče.

Pogledaj povezane proizvode
Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti .

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

 

Postavke o kolačićima možete urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitajte u Pravilima o korištenju kolačića.

Google analytics

Google maps

Sendgrid