Besplatna dostava za sve narudžbe
0 0
Početna Blog Novosti Jesenski rock 'n' roll

Jesenski rock 'n' roll

Ove jeseni vladaju „statement“ modni dodaci koji utjelovljuju najnovije trendove iz modnog svijeta i izazivaju „WOW“ efekt u oku promatrača. Karl Lagerfeld kolekcija je već u svom pre-fall izdanju predstavila trend osnovnih boja Slash modelom u žutoj boji (naziv je dobio po skrivenom dijagonalnom pretincu na torbici) koji u kombinaciji s Loriblu gležnjačama ukrašenim leopard trakicama zrači stilskim autoritetom fashionistica. Iz Loriblu Prisma capsule kolekcije stigle su gležnjače ukrašene trakama s logom za futuristički look, a uz njih možete kombinirati Karl Lagerfeld Signature torbicu u trendi bijeloj boji. Za glam rock izdanje idealne su sjajne Loriblu gležnjače s resama, a uz njih se odlično slaže Rue St-Guillaume bucket bag. Svoj modni dodatak s „WOW“ efektom odaberite ovdje ili nas posjetite u trgovinama.

Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti .

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

 

Postavke o kolačićima možete urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitajte u Pravilima o korištenju kolačića.

Google analytics

Google maps

Sendgrid