Besplatna dostava za sve narudžbe
0 0
Početna Blog Novosti Jesensko izdanje najpoželjnijih trendova

Jesensko izdanje najpoželjnijih trendova

Očaravajući prizori jeseni i lepeza ugodnih, toplih boja zovu nas da prošetamo kroz jesenje lišće, a savršene čizmice za takve prilike izrađene su od kombinacije kože s gumenim potplatom brenda Barracuda.

 

Idealne tenisice za duge šetnje su Venturi Alveomesh, francuskog brenda Veja, koje se uklapaju u chic kombinacije jednako kao i u one opuštenog stila. Dane obasjane suncem dodatno će ukrasiti modni dodaci poput sunčanih naočala Marc Jacobs te Lizzie novčanika sa zlatnom pločicom brenda See by Chloé. Kožna torbica Tilda Baguette prigodna je za dan i večer, a Hana mokasinke će zbog svoje udobnosti biti prvi izbor za sve koji prate trendove, a pritom se žele osjećati ugodno u obući.

Blok potpetice ove sezone su se vratile u velikom stilu, a zavodljiva kombinacija u ljubičastom tonu spaja Fabi cipele od velur kože s prošivenom Sara Burglar torbicom koju dodatno krasi pletena ručka.

Zavirite u našu web-trgovinu ili posjetite trgovine u Splitu, Zagrebu, Rijeci, Zadru i Dubrovniku.

Pogledaj povezane proizvode
Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti .

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

 

Postavke o kolačićima možete urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitajte u Pravilima o korištenju kolačića.

Google analytics

Google maps

Sendgrid