Besplatna dostava za sve narudžbe
0 0
Početna Blog Novosti KAKO NOSITI BALLETCORE TREND

KAKO NOSITI BALLETCORE TREND

S proljećem dolaze novi modni trendovi u omiljene Karla i Twinset trgovine. U pastelnim tonovima, s profinjenom dozom ženstvenosti i francuskog chica uz koji povezujemo balet, te udobnim Twinset krojevima i slojevima, plesnim korakom osvojit ćete užurbane gradske ulice. Ako tome dodate i prekrasne torbe, sandale i nezaobilazne balerinke te decentan nakit omiljenih svjetskih dizajnera iz Karla trgovina – ovo proljeće rezervirano je za balletcore trend.

Sastavili smo šest „lookova“ kako nositi balletcore trend:

1. Bogata, pamučna suknja s uvučenom majicom na popularne «breton» pruge, zaštitni znak francuskog modnog izričaja, savršeno pristaje lakiranim Fabio Rusconi Mary Jane cipelicama i maloj, bijeloj Tory Burch Ella Bio torbici kreiranoj od inovativnog, bio-održivog materijala. Za zaplesati u svakodnevne obaveze – od ureda do večernjeg izlaska!

2. Ledeno bijela, satenska haljina u kombinaciji s mekanom crnom vestom s metalik nitima i bijelim modnim dodacima popularnih talijanskih modnih brendova -  Gelsomino sandalama iz nove Tosca Blu kolekcije i Diletta torbicom iz nove Coccinelle kolekcije. Za romantična vikend druženja!

3. Pletena haljina bež boje sa zlatnim nitima u kombinaciji s kratkim kardiganom na mjedene gumbe, idealno se nadopunjuje s Coccinelle torbom u obliku sedla – Magie Small, te zlatnim sandalama s Tosca Blu potpisom.

4. Mini suknja od buklea s bijelim puloverom ukrašenim kamenčićima, Coccinelle Croisette torbicom u neodoljivoj „toasted“ nijansi i bijelim Fabio Rusconi balerinkama. Za sastanke, opuštena događanja ili izlaske s prijateljicama!

5. Nježne ružičaste boje prva su asocijacija na balerine, a možete se osjećati poput jedne ako odaberete pulover od tankog pletiva puderasto ružičaste boje i srebrnog sjaja te bijele hlače. Kombinaciju će idealno upotpuniti najtraženija torba američkog dizajnera Marca Jacobsa – The Snapshot, u identičnom tonu puder ružičaste, a cijeli dojam podići luksuzne Tory Burch balerinke, ikone dobrog stila svake «uptown girl» - Minnie Travel. Za dnevne i večernje obaveze, gdje ćete svakako ostati zamijećeni!

6. Satenska ružičasta haljina s naramenicama potpuno je utjelovljene balerine, pogotovo ako oko vrata omotate svilenu maramu te kosu podignete u punđu. Uz ovakvu eleganciju najbolje pristaje mala, koktel torbica, a naša je preporuka Coccinelle Beat Clutch u bijeloj boji.

 

Uz decentne komade nakita iz kolekcija Marca Jacobsa i Tory Burch svaki od ovih modnih izričaja začinit će profinjena doza luksuza. Iz nove Twinset kolekcije izdvojili smo komade koji prate linije tijela, od finih materijala - tankog pletiva, lepršavog satena ili atraktivnog buklea, te uz dodatak balerinki, sandala na blok petu ili Mary Jane cipelica te torbica najpoželjnijih modnih dizajnera u nježnim tonovima, sastavili šest proljetnih kombinacija nadahnutih baletnom umjetnošću. Estetika svijeta plesa prisutna je i u stiliziranju kose i frizurama koje izgledaju kao da ne zahtijevaju puno truda. Authentic Beauty Concept – premium brend za njegu kose, u središte pozornosti stavlja autentičnost izgleda, prirodnu teksturu i pokretljivost kose.

 

Modeli: Sonic models – Anja Ožanić i Dolores Džolić

Fotografkinja: Sanja Jagatić

Styling: Barabara Repe

Kosa: Authentic Beauty Concept Hrvatska by frizerski studio Evelin

Makeup: Sonja Pašalić

Lokacija: 4SOBE

 

Pogledaj povezane proizvode
Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti .

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

 

Postavke o kolačićima možete urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitajte u Pravilima o korištenju kolačića.

Google analytics

Google maps

Sendgrid