Besplatna dostava za sve narudžbe
0 0
Početna Blog Novosti KARLA EDIT: 5 RECEPATA ANJE DUJAKOVIĆ ZA PROLJETNU MODNU VEDRINU

KARLA EDIT: 5 RECEPATA ANJE DUJAKOVIĆ ZA PROLJETNU MODNU VEDRINU

Posebna i odvažna, žena sa stilom i «vojskom» pratitelja, Anja Dujaković u sklopu Karla edita predlaže pet neodoljivih modnih recepata za osvježavajući proljetno-ljetni look pripremljen od odabranih komada iz nove Twinset kolekcije i začinjen dodacima iz Karla ponude svjetskih modnih brendova. Pet neodoljivih sezonskih kombinacija odišu ženstvenošću, profinjenošću i proljetnim koloritom koji donosi toliko željeno vedro raspoloženje.

U novom izdanju Karla edita gošća urednica je posebna, odvažna i obrazovana, a modno inspirativna Anja Dujaković čiji ženstveni stil osvaja lajkove brojnih pratitelja na Instagramu i TikToku. Nadahnuta sunčanim i toplim danima, @ania_ddd kreirala je pet neodoljivih modnih recepata za profinjeni look obojen veselim proljetnim koloritom koji donosi toliko željeno vedro raspoloženje. Psihologinja i marketingašica, Anja je pažljivo birala komade iz nove Twinset Actitude i glavne kolekcije kako bi se savršeno sljubili s modnim dodacima iz Karla trgovina - torbicama i cipelama s Loriblu, See by Chloé, Fabio Rusconi, Coccinelle, Elvio Zanon potpisom. Jer proljeće je vrijeme za novi početak i modno buđenje!

 

Anja ovu modnu sezonu vidi u bogatim pastelnim bojama, naglašenim zlatnim i srebrnim nakitom, te začinjenu zanimljivim modnim dodacima, a sigurna je da će efektne sandale u boji biti apsolutni modni hit sezone.

Anja kaže kako joj nije bio problem naći inspiraciju u Twinset i Karla trgovinama jer „Volim jednostavne i nosive komade te ženstvene outfite koji ističu figuru. Svi već znaju da mi je najdraži odjevni komad odijelo, klasičnih imam puno pa sam ovog puta izabrala jedno „neklasično“ laneno u boji fuksije. Inače me često možete vidjeti u monokromatskim kombinacijama, zato sam osim odijela izabrala i traper komplet. Twinset baloner koji je apsolutni «must-have» proglašavam pobjednikom i najboljim ulovom dana jer je nosiv na svečane i na svakodnevne lookove, ima zanimljive detalje i totalno je moj stil. Osim toga, izabrala sam jednu dnevnu varijantu pletene haljine boho stila te jednu metalik mini haljinu zbog koje jedva čekam dogovoriti izlazak s curama“.

Pet modnih recepata lako je kombinirati, a inspiraciju potražite u kreiranim lookovima:

1. Uz laneno odijelo u boji fuksije Anja je odabrala ručno rađene Loriblu slingback sandale na petu ukrašene kristalićima i neutralnu Twinset torbicu u pastelno ružičastoj nijansi koja je umirila ovu vibrantnu kombinaciju.

2. Twinset traper komplet - jaknu i hlače, s lakoćom je transformirala u kombinaciju za večernji izlazak uz pomoć Loriblu natikača na petu s kristalnim remenčićima i Coccinelle Marvin torbice u elegantnoj nijansi sive.

3. Fluidni, ženstveni Twinset baloner s plisiranim umecima zaslužuje posebno mjesto u svakom ormaru jer se poput kameleona transformira iz causal u svečani look. Tako uz zlatne Elvio Zanon sandale i Coccinelle Ophelie de Jour torbicu ukrašenu zlatnim lancem - izaziva divljenje.

4. Boemska modna rapsodija dolazi upletena u Twinset bijelu haljinu s resicama, uz ikonu iz See by Chloé kolekcije - Mara torbicu i zlatne Fabio Rusconi sandale s remenčićima na elegantnu petu. Ljeto živi u ovoj kombinaciji!

5. Šlag na tortu je look koji neodoljivo podsjeća na popularni Seks i grad, a spaja naizgled nespojivo – Twinset metalik mini haljinu ljubičaste boje i upečatljive Loriblu sandale u metalik zelenoj, ukrašene zelenim predimenzioniranim kristalima i elegantnom potpeticom od osam centimetara.

Zanimalo nas je zašto je Anja odabrala baš ove modne dodatke pa nam je odgovorila „Svi koji me poznaju znaju da posebnu ljubav gajim prema torbicama i cipelama. Za večernje kombinacije obožavam zlatne, srebrne ili smeđe sandale, a ovog proljeća sam iznenadila samu sebe te izabrala zelene i roza Loriblu sandale na petu. Oduševila sam se čim sam ih vidjela. Iako su svečane i vrlo efektne, mislim da ću ih nositi vrlo često jer podignu svaki klasični look i sigurna sam da će za njima poludjeti sve žene! Što se torbica tiče, najčešće biram klasične modele, ne kupujem trenutne trendove. Već neko vrijeme See by Chloé je moj no. 1 izbor torbica za svaki dan. Iznenadila sam se odličnim izborom ovog branda u svim Karla trgovinama“.

Sve modele iz Karla edita potražite ovdje u web-trgovini karla.hr ili u Twinset i Karla trgovinama.

 

Karla edit potpisuju:

Kreativna direktura i styling: Anja Dujaković

Fotografije: Matko Huđ

Odjeća: Twinset Hrvatska

Modni dodaci: Karla

Pogledaj povezane proizvode
Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti .

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

 

Postavke o kolačićima možete urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitajte u Pravilima o korištenju kolačića.

Google analytics

Google maps

Sendgrid