Besplatna dostava za sve narudžbe
0 0
Početna Blog Novosti KARLA EDIT: NIKA TURKOVIĆ - STIL KOJI MORATE KOPIRATI

KARLA EDIT: NIKA TURKOVIĆ - STIL KOJI MORATE KOPIRATI

Nika Turković, mlada, talentirana glazbenica, profinjenog stila prava je modna inspiracija svim generacijama žena koje vole udobnost s dozom glamura. U novom Karla editu, vješto je kombinirala najpoželjnije komade Twinset odjeće s modnim dodacima svjetskih modnih brendova dostupnim u Karla trgovinama. Pet «lookova» koje morate kopirati idealni su za svaku ženu koja voli koketirati s modnim trendovima, osjećati se udobno, ali se i isticati svojim dobrim stilom.

 

College look koji kombinira tri bezvremenska odjevna komada – udobnu dolčevitu, suknja-hlače i kožnu jaknu umjesto tradicionalnog sakoa. Snažnu dozu ženstvenosti daju mu dokoljenke uz koje idu robusne Fabi mokasine ukrašene mjedenim logom – najtraženiji modni dodatak sezone, i elegantna See by Chloé Tilda Baguette torbica. Spoj naoko jednostavnih komada daje jedan udoban, ali moćan look.

 

Talijanska profinjenost dolazi do izražaja u sljedećem dnevnom looku koji vješto, a opet sigurno pomiče granice klasičnog modnog izričaja. Camel kaput i maksi bijela dolčevita vole se sezonama, ali kad im se dodaju kožne hlače camel boje, Loriblu gležnjače visokog đona i potpetice te nova Coccinelle ikona – Zelda torbica, dobije se kombinacija koju bi svakodnevno nosili tijekom cijele zime.

 

Za elegantnija poslovna događanja ili kasna podnevna druženja, Nika je odabrala sve ono što se ove sezone mora naći u ormaru žene koja prati trendove. Kaput klasičnog kroja s crno-bijelim pepita uzorkom, mala crna haljina, srebrna Coccinelle Merveille Shiny torbica i neodoljive Fabi lakirane platforme. I ovaj look apsolutno podižu crne dokoljenke koje mu daju dozu neodoljive, profinjene ženstvenosti.

 

Kako odmičemo prema kraju dana, Nika se odlučila za dva večernja looka u kojima ćete se osjećati moćno.

Jedan je vrlo jednostavan, gotovo bazičan jer uključuje ono što odlično pristaje svim tipovima žena – sive traperice, bijelu pamučnu majicu i crni vuneni kaput. Tri predmeta za sve prilike, ali nadopunjena luksuznim, srebrnim Loriblu sandalama na visoku petu, ukrašenim kristalićima koji prelaze preko cijelog rista, podižu ovu kombinaciju gotovo do razine «crvenog tepiha».  S elegantnom, pletenom Twinset crnom torbom, ovaj look dobiva «točku na i».

 

Nika voli čiste linije u kojima se osjeća udobno, a opet posebno i elegantno. Zato je za večernji, svečaniji look odabrala elegantnu crnu haljinu koja savršeno prati liniju tijela. Haljina je na donjem porubu ukrašena crnim perjem koje joj daje posebnu dinamiku. Nju je «podigla» neodoljivim zlatnim čizmama visoke sare iz nove Loriblu kolekcije, koje apsolutno ostavljaju bez daha svaku fashionisticu jer su ukrašene decentnim kroko uzorkom. Ovakva dva moćna komada najbolje je nadopuniti nenametljivom torbicom, a za to je idealan novi Coccinelle «clutch» - torbica Dilleta.

Sva odjeća je iz Twinset trgovina, dostupnih u Zagrebu i Splitu, dok su modni dodaci iz Karla trgovina, dostupnih u Zagrebu, Rijeci, Splitu, Zadru i Dubrovniku, no svi artikli dostupni su i ovdje u web-trgovini.

 

Foto: Sanja Jagatić

Styling: Iva Gradišer & Nika Turković

Make up: Sonja Pašalić

Hair: Studio Evelin

Model: Nika Turković

Odjeća: Twinset

Modni dodaci: Karla

Pogledaj povezane proizvode
Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti .

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

 

Postavke o kolačićima možete urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitajte u Pravilima o korištenju kolačića.

Google analytics

Google maps

Sendgrid