Besplatna dostava za sve narudžbe
0 0
Početna Blog Novosti Karla edit: Petra Nižetić Mastelić

Karla edit: Petra Nižetić Mastelić

"Karla edit" je novi koncept u kojem predstavljamo gostujuće modne urednice i njihov osobni izbor iz Karla kolekcija. Odabrane urednice donose nam svoju viziju kombiniranja torbica, obuće i ostalih modnih dodataka za ovu sezonu. Inspirirajte se kreativnom energijom naših najdražih fashion influencerica i pogledajte koje su ključne komade izabrale.

Prije manje od mjesec dana, iz dalekog San Francisca, u posjet "modnoj pisti" splitske Rive stigla je Petra Nižetić Mastelić. Voditeljicu, producenticu i fashion blogericu nismo prestali pratiti na blogu ModaKomoda i veselili smo se njenom posjetu te je pozvali da bude naša gostujuća modna urednica u prvom "Karla edit-u", a postavili smo joj i par pitanja:

Što te modno inspirira kad je zima u pitanju?

Otkada živim u Kaliforniji, prava zima mi je počela jako nedostajati tako da se neopisivo veselim što ću ove zimske praznike provesti s obitelji u Hrvatskoj. Napokon ću se nauživati zimskih kaputa, čizama, kuhanog vina, bakalara i fritula. Zima me uvijek modno inspirira jer se mogu razigrati više nego tijekom drugih godišnjih doba. Štogod stavili na sebe, nikad nije previše i u tom pretjerivanju nastaju, po mojem mišljenju, najkreativnije modne kombinacije. 

Kako modno vidiš ovu sezonu? 

Neizmjerno me raduje što je u trendu nekakav glam grunge kojem sam vjerna još od srednjoškolskih dana, a koji je, kako vidim, obilježio i novu Twinset kolekciju. Ovu sezonu vidim se u bež, crnoj i bijeloj, (ne)bojama koje se savršeno ljube s mojom tirkiznom bojom kose. 

Zašto si odabrala ove komade? 

Najviše su me oduševili džemperi s podsuknjama ukrašenim finom čipkom koja viri pri dnu, a koji odlično pristaju na sve vrste polučizmica koje su totalni hit ove sezone. Karirani vuneni kaputi su točka na ‘i’ kada se želim utopliti minglajući po adventskim kućicama. Također, me se jako dojmio svečani dio kolekcije u kojem dominiraju resice, volani i svjetlucavi elementi savršeni za nadolazeće božićne večere i partije. 

Kakve modne dodatke biraš ovu sezonu?

Osim beretkama, ne mogu odoljeti polučizmicama jer se mogu genijalno kombinirati, kako na haljine, tako i na hlače. Moji favoriti ove sezone su nepogrešiva Pura Lopez za elegantnija izdanja ili Tosca Blu za dnevne kombinacije. Coccinelle Arlettis je moj izbor kad je riječ o torbama pošto obožavam male torbice koje idu na apsolutno sve.

 

Odjeća: Twinset

Modni dodaci: Karla

Naočale: Optika M, Split

Foto: Ivona Bezmalinović, @bezminica

Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti .

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

 

Postavke o kolačićima možete urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitajte u Pravilima o korištenju kolačića.

Google analytics

Google maps

Sendgrid