Besplatna dostava za sve narudžbe
0 0
Početna Blog Novosti KARLA EDIT: PLES PAULE JERIČEVIĆ TONKOVIĆ PROLJETNIM MODNIM TRENDOVIMA

KARLA EDIT: PLES PAULE JERIČEVIĆ TONKOVIĆ PROLJETNIM MODNIM TRENDOVIMA

U novoj Twinset kolekciji proljeće-ljeto 2023., kao i novim kolekcijama svjetskih modnih brendova Karla trgovina inspiraciju je potražila talentirana plesačica Paula Jeričević Tonković te u sklopu sedmog Karla edita kreirala četiri sezonska looka koji odišu ženstvenošću, profinjenošću i proljetnim koloritom.

U novom izdanju Karla edita gošća urednica je talentirana plesačica Paula Jeričević Tonković čiji ženstveni stil osvaja publiku televizijskih emisija te lajkove pratitelja na Instagramu i TikToku. Paula Jeričević, nadahnuta dolaskom proljeća, odabrala je četiri kombinacije torbica i cipela u novim kolekcijama popularnih brendova koje su stigle u Karla trgovine - Loriblu, Tory Burch, Marc Jacobs, Coccinelle i dr., te ih kombinirala s odjevnim komadima iz glavne i Actitude Twinset kolekcije.

Paula ovu modnu sezonu vidi bogatom svijetlim bojama i veselim kombinacijama koje odišu pozitivnom energijom.

Definitivno biram razigrane i originalne torbice u veselim bojama. Nema bolje kombinacije od obične bijele majice, jednostavne suknje ili hlača s otkačenom torbicom koja zaokruži čitav look.

Twinset traper komplet sakoa i hlača s lakoćom je transformirala u večernji outfit dodatkom Loriblu sandala na petu s platformom i efektne Twinset okrugle torbice optočene kristalićima.

Zanimalo nas je zašto je Paula odabrala baš ove modne dodatke pa nam je odgovorila „Uživala sam u odabiru svih lookova jer je to sve što bih nosila ovo proljeće da nisam stalno u trenirkama i dvoranama! Malo sam se poigrala klasičnim lookovima koje sam začinila posebnim i originalnim torbicama. Nekako mislim da će ove sezone prevladavati traper kojeg ja neizmjerno volim u svakom obliku. Veselim se danu kad moje traper jakne izađu iz ormara i ugledaju svijetlo dana!

Također, pitali smo Paulu utječe li ples na njeno odijevanje te bira li kombinacije u kojima u svakom trenutku može zaplesati? „Ples definitivno utječe na moje odijevanje. S obzirom na to da mi se dan sastoji od treninga, proba i plesnih snimanja najčešće ćete me vidjeti u trenirci i tajicama. Biram kombinacije koje su udobne i u kojima mogu uvijek zaplesati, ali to ne moraju nužno biti haljine, na kraju krajeva zaplesati možemo uvijek nebitno u kojoj smo obući i odjeći. :)“

Fotografije: MIB studio

Pogledaj povezane proizvode
Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti .

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

 

Postavke o kolačićima možete urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitajte u Pravilima o korištenju kolačića.

Google analytics

Google maps

Sendgrid