Besplatna dostava za sve narudžbe
0 0
Početna Blog Novosti Karla edit: Rita Rumora - modno proljeće uhvaćeno u trenutku

Karla edit: Rita Rumora

Još početkom ožujka, nadahnuta prvim sunčanim i toplim danima, Rita Rumora potražila je modnu formulu u novim kolekcijama popularnih brendova koje su stigle u Karla trgovine, a obožavaju ih žene diljem svijeta  – Tory Burch, See by Chloé, Pura Lopez, Coccinelle i Twinset. Ovaj Karla Edit donio je predivne lookove i osvježavajuće fotografije kojima smo se izuzetno veselili i koje smo s nestrpljenjem očekivali nakon zimskog sivila.

Nedugo zatim, preko noći je zaustavljen cijeli svijet, ali ne i proljeće. U 'Karla Editu by Rita Rumora' donosimo vam proljeće ulovljeno u gotovo idealnom trenutku. Time vas želimo motivirati da nastavite sanjariti i inspirirate se profinjenim Ritinim kombinacijama, nježnim bojama i mekim oblicima te tako spremni dočekate dane slobode i sreće – modno proljeće u kojem ćemo zajedno uživati svim čulima, kao nikada do sad. 

Do tada #staybrightwithKarla uz promo kôd BRIGHT20 i 20% popusta na sve kolekcije i Twinset odjeću, koja je od sada također dostupna u web trgovini.

 

Odjeća: Twinset Hrvatska

Modni dodaci: Karla

Photo: Senja Vild

Make-up: Lada Mitrašinović

Hair: Valetina Čajo

Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti .

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

 

Postavke o kolačićima možete urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitajte u Pravilima o korištenju kolačića.

Google analytics

Google maps

Sendgrid