Besplatna dostava za sve narudžbe
0 0
Početna Blog Novosti KARLA KAMPANJA11

KARLA KAMPANJA11

Karla Kampanja11 predstavlja nove modne trendove za kojima luduju trendseterice od Milana do New Yorka i Tokija, a ujedno je i posveta crno-bijelim fotografijama, kao i svim onim spektrima sive boje koji čine ovaj vid modne prezentacije upečatljivim, a savršeno odgovaraju vremenskim prilikama nadolazeće modne sezone. Jedinstvene kompozicije vješto sljubljuju neke od najpoželjnijih komada iz kolekcija luksuznih modnih brendova, poput crne Pura Lopez čizmice sa srebrnim elementima i torbice Karl Lagerfeld koje predstavljaju svevremensku klasiku s daškom metalik svježine. Modele iz kampanje, kao i novitete vodećih modnih brendova, potražite u Karla trgovinama u Splitu, Zagrebu, Rijeci, Zadru i Dubrovniku ili ovdje u web trgovini.

Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti .

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

 

Postavke o kolačićima možete urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitajte u Pravilima o korištenju kolačića.

Google analytics

Google maps

Sendgrid