Besplatna dostava za sve narudžbe
0 0
Početna Blog Novosti Lidija Lešić nosi najljepše blagdanske outfite

Lidija Lešić nosi najljepše blagdanske outfite

Ovih blagdana neka sve sja i bude čarobno jer to nakon cijele godine, uostalom, i zaslužujemo. Izazovna godina je iza nas, ali sve poteškoće koje nam je donijela nisu vrijedne odgađanja slavlja. To što ostajemo kući i družimo se samo s najužim krugom obitelji, ne znači da blagdane trebamo odgoditi ili umanjiti njihovu važnost. Svečana odjeća, lijepa frizura, jači make-up su tri elementa koja jamče dobro raspoloženje, ali i izvrsne fotografije koje ćete sigurno rado dijeliti s prijateljima koje ne možete vidjeti, a s kojima ste do sada nezaobilazno provodili svaki Božić ili Novu godinu.

Vremena su se definitivno promijenila, ali blagdanske navike se čuvaju i njeguju generacijama. Dakle, ništa nam neće ove blagdane pokvariti: ohladite šampanjac, uredite se i slavite. Jer iza snijega dolazi sunce! Neka vas u to slavljeničko blagdansko raspoloženje uvede i ova modna premijera u kojoj glavne uloge igraju manekenka Lidija Lešić, blagdanska kolekcija talijanskog branda Twinset, cipele i torbe Karla te uvijek čarobna Esplanada.

Bijela je uvijek boja zime, obucite bijelo od glave do pete i osjećajte se posebno

Satenska suknja i pleteni džemperi i ove su sezone dobitna kombinacija. Najsvečanija varijanta na spomenutu temu je naravno u crnoj boji. U suprotnosti s ležernim, a vrlo šik mokasinkama visokim zlatnim sjajem bliješti nakit i detalji na crnoj torbi.

Til je nezaobilazan materijal za svečane prigode, otkriva dovoljno kože da bude neodoljivo zavodljiv.
I opet party suprotnosti: ovoga puta nježnog tila i robusnih čizama.

Ružičasti saten uz suknju optočenu srebrnim šljokicama sjajit će se romantično i profinjeno. Ako vam ni ružičasta boja i srebrne šljokice nisu dovoljni za pravu čaroliju, tu je i nakit od sitnog štrasa te metalik modni dodaci. Ovaj look svakako preporučujemo za doček Nove godine: et voila sve brige nestaju u trenu.

Kreativno vodstvo: Anita Vučinić Naprta
Fotografije: Robert Gašpert
Stilistica: Marcela Vrček
Model: Lidija Lešić
Kosa: Salon Sophie
Makeup: Studio Marcela
Snimljeno u hotelu Esplanade

Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti .

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

 

Postavke o kolačićima možete urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitajte u Pravilima o korištenju kolačića.

Google analytics

Google maps

Sendgrid