Besplatna dostava za sve narudžbe
0 0
Početna Blog Novosti Mini Marc Jacobs torbice za maksi stil

Mini Marc Jacobs torbice za maksi stil

Uzbudljivo proljeće donosi nove kolekcije u Karla trgovine, a ovog puta izdvajamo jedan od svjetskih brendova - Marc Jacobs.

S prepoznatljivom estetikom i neodoljivim dizajnom, Marc Jacobs mini torbice su apsolutni hit sezone. Bez obzira odlučite li se za The Mini Bag ili The St. Marc torbicu, one su savršen dodatak vašim proljetnim modnim izdanjima.

Jedan od najnovijih modela u Marc Jacobs kolekciji je i nova The Duffle Bag - torba koja spaja eleganciju sa sportskim duhom. Ova torba nije samo estetski privlačna, već pruža i dovoljno prostora, što je čini savršenim izborom za svaki dan.

Pogledaj povezane proizvode
Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti .

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

 

Postavke o kolačićima možete urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitajte u Pravilima o korištenju kolačića.

Google analytics

Google maps

Sendgrid