Besplatna dostava za sve narudžbe
0 0
Početna Blog Novosti Modna vedrina Marc Jacobsa

Modna vedrina Marc Jacobsa

Dizajneri diljem svijeta za ovo proljeće predlažu neočekivane kolore i trendove modnih dodataka koji dozivaju sreću i opuštenost. 

Iznimno popularna Traveler Tote torbica u kolekciji za proljeće-ljeto dostupna je čak u pet boja (crnoj, bež, zelenoj, traper i leopard uzorku) te u tri različite veličine, posebno ističemo leopard i traper uzorak te povratak u 70-e.

Za stilsku ozbiljnost tu je J Link torbica crne boje i klasičnog izgleda, a u dolasku su i druge boje poput pistacije i karamele. Svjedočit ćemo povratku ružičaste koja će se nositi od glave do potpetice, a u nijansi Dusty Ruby, osim svevremenskog Snapshot modela, nudimo neseser i Compact novčanike.

Uživajte u razigranosti našeg omiljenog američkog dizajnera - Marc Jacobsa, koji svake sezone iznova oduševljava svojom vedrinom i kreativnošću.

Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti .

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

 

Postavke o kolačićima možete urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitajte u Pravilima o korištenju kolačića.

Google analytics

Google maps

Sendgrid