Besplatna dostava za sve narudžbe
0 0
Početna Blog Novosti Na zagrebačku modnu kartu upisali smo novu Karla trgovinu

Na zagrebačku modnu kartu upisali smo novu Karla trgovinu

Zagrebačka modna karta dobila je novu adresu za luksuznu kupnju - u Centru Kaptol otvorili smo novu Karla trgovinu. U elegantno uređenoj trgovini, u kojoj užitak kupnje omiljenih modnih brendova postaje jedno sasvim novo iskustvo, nudimo pomno biran izbor obuće, torbi i modnih dodataka za kojima uzdišu trendseterice diljem svijeta. 

Tim arhitekata, dizajnera i retail konzultanata iz studija Brigada pažljivo je osmislio dizajn interijera kako bi prostor učinili dinamičnim i zanimljivim, a ujedno stavili proizvode u fokus.


Inspirirajte se visokom modom svjetskih metropola na novoj omiljenoj adresi – Karla trgovini u prizemlju zagrebačkog Centra Kaptol.

Fotografije: Marko Mihaljević

Pogledaj povezane proizvode
Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti .

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

 

Postavke o kolačićima možete urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitajte u Pravilima o korištenju kolačića.

Google analytics

Google maps

Sendgrid