Besplatna dostava za sve narudžbe
0 0
Početna Blog Novosti Novi modeli VEJA tenisica

Novi modeli VEJA tenisica

Jedan od modnih vjesnika proljeća je svakako par tenisica u svijetlim bojama. Osim prekrasnog dizajna, VEJA tenisice su poznate po inovativnoj proizvodnji od ekoloških materijala. Od 2005. godine VEJA kreira tenisice na drugačiji način, uključujući društvene projekte, ekonomsku pravdu i ekološke materijale.

Pročišćen i minimalistički stil naglašen detaljima u vibrantnim bojama osvaja modno oko fashionistica već dugi niz sezona.

Tenisice Venturi Hexamesh Gravel Babe model su za one koji i dalje uživaju u trendu chunky potplata; Campo model osvaja svojom jednostavnošću i detaljima u predivnim bojama, a za nov i svjež izgled ovog proljeća tu je i Recife model s kopčanjem na „čičak“. Model V-10 koji je proslavio brend, u kolekciji proljeće-ljeto dolazi u pastelnim i bež nijansama te bijeloj boji s akcentima u trendi zelenoj, modroj i crno-crvenoj kombinaciji. Pogledajte ih u Karla trgovinama u Splitu, Zagrebu, Rijeci i Dubrovniku te ovdje u web-trgovini.

Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti .

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

 

Postavke o kolačićima možete urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitajte u Pravilima o korištenju kolačića.

Google analytics

Google maps

Sendgrid