Besplatna dostava za sve narudžbe
0 0
Početna Blog Novosti Paleta proljetnih nijansi

Paleta proljetnih nijansi

Kolekcije za proljeće-ljeto će vas potpuno osvojiti svojim sofisticiranim i ženstvenim dizajnom koji je nosiv svakog dana. Metalik tekstura Tory Burch Minnie Travel balerinki dodat će malo sjaja odjevnim kombinacijama i poslužiti kao savršena alternativa uobičajenim svjetlijim bojama cipela.

Za novu sezonu Coccinelle je pripremio novu „aquarelle blue“ boju koja pripada nježnoj pastelnoj paleti. No, najveća novost je redizajnirano izdanje popularne Arlettis torbice koje je fuzija retro i stila 70-ih, eklektičnog i ženstvenog izgleda.

Vladavina zelene ne prestaje pa tako omiljene balerinke svih šminkerica – Loriblu, ovo proljeće nosimo u zelenoj i kombiniramo s Ophelia Goodie clutch torbicom u zanosnoj ljubičastoj boji cvijeta dalije.

Pogledaj povezane proizvode
Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti .

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

 

Postavke o kolačićima možete urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitajte u Pravilima o korištenju kolačića.

Google analytics

Google maps

Sendgrid