Besplatna dostava za sve narudžbe
0 0
Početna Blog Novosti PROLJETNI LOOKOVI KOJE ĆETE OBOŽAVATI

PROLJETNI LOOKOVI KOJE ĆETE OBOŽAVATI

Uz efektan izgled inspiriran najvećim trendovima iz svijeta mode kojim će vas osvojiti na prvi pogled, ono što svaki par cipela i svaku torbicu u Karla trgovinama čini posebnim je potpis prestižnih svjetskih brendova koji garantiraju visoku kvalitetu. Od poznatih modnih kuća do najvećih brendova posvećenih izradi modnih dodataka vrhunske kvalitete, samo neka od zvučnih imena koja se nalaze na samom vrhu modnog svijeta danas, a čije modele možete pronaći u Karla trgovinama i online shopu su Marc Jacobs, See by Chloé, Karl Lagerfeld, Tory Burch, Loriblu i Twinset.

 

Prvi modeli cipela koje ćemo dodati u svoju garderobu ove sezone su klasične mokasinke i kaubojske čizme s trendi pomakom u raskošnim motivima i pastelnim bojama. Sa sve toplijim danima, naše cipele bit će sve otvorenije. U našoj shopping košarici tako će se naći šarmantne espadrile, sandale u urbanom i elegantnom izdanju te efektne natikače koje ćemo nositi i u gradu i na moru.

 

Uz udobne i efektne cipele, svakom proljetnom i ljetnom looku dodat ćemo torbu. Trendi torbe ove sezone donose spoj zanimljivih tekstura i detalja, koji im daju trendi karakter i efektan izgled. Od pletenih torbi preko uvijek popularnih cross-body modela u it bojama sezone do prostranih tote torbi, torbe će ovog proljeća i ljeta bez sumnje biti zvijezda svake garderobe i kombinacije!

 

U potrazi za najboljim modelima, Journal tim je zavirio u raznoliku i raskošnu kolekciju za proljeće/ljeto 2021. Sve must have torbe i cipele te dozu outfit inspiracije koju su pronašle u novoj Twinset kolekciji, donose u modnom editorijalu!

Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti .

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

 

Postavke o kolačićima možete urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitajte u Pravilima o korištenju kolačića.

Google analytics

Google maps

Sendgrid