Besplatna dostava za sve narudžbe
0 0
Početna Blog Novosti SAVRŠENE BLAGDANSKE MODNE KOMBINACIJE

SAVRŠENE BLAGDANSKE MODNE KOMBINACIJE

Ovih blagdana odmaknite se od minimalizma i uskočite u raskošne modne kombinacije. Odaberite šljokice, zlatne i srebrne detalje, decentan nakit i cipele na visoku potpeticu. 

U Karla trgovinama vas očekuju torbice, cipele i nakit koji će biti presudni dodatak svakom vašem festive outfitu. Trendi modne dodatke koje ćete obožavati nositi u ovo blagdansko vrijeme, bilo u  krugu obitelji i prijatelja, u večernjem izlasku ili za party u uredu rado ćete nastaviti nositi i u ostatku zimske sezone.

Inspiraciju za savršene blagdanske modne kombinacije pronađite među 7 festive lookova Ive Jerković.

 

Kombinirajte plisiranu suknju cvjetnog printa s bijelom košuljom i cozy kardiganom. Tory Burch balerinke i torbica baroknog uzorka unijet će dozu glamura i svečanosti u ovu festive kombinaciju.

Dobitna kombinacija za poslovne partyje je karirano odijelo, cipele s potpeticom životinjskog uzorka i mala efektna torbica.

Zvijezde svakog tuluma biti će mala party haljina prosuta šljokicama i sako s resicama u kombinaciji s cipelama efektne zelene boje.

Svečana, glamurozna i bogata bijela boja te elegantna i duboka zelena savršeno se uklapaju u najraskošnije razdoblje u godini.

Haljina A kroja svojim printom galaksija odlično se uklapa u blagdansku priču. Gležnjače s potpeticom i torbica metaliziranog sjaja kombinaciji će donijeti dašak romantike.

Za wow efekt zadužene su midi čizme kroko uzorka.

Editorijal: Gloria Glam

Model: Iva Jerković

Fotograf: Vedran Peteh/Cropix

Stilistica: Marcela Vrček

Mua: Seka Kožul

Kosa: Ivan Pervan/PRIMEvision

Lokacija: Caffe bar Finjak

Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti .

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

 

Postavke o kolačićima možete urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitajte u Pravilima o korištenju kolačića.

Google analytics

Google maps

Sendgrid