Besplatna dostava za sve narudžbe
0 0
Početna Blog Novosti Street style u 5 moćnih kombinacija

Street style u 5 moćnih kombinacija

U razgovoru s brojnim stylish curama zaključili smo da u jedno modno pravilo svi vjeruju – kad imaš dobru torbu i cipele, onda je ostatak kombinacije lako složiti! Hit torbice i cipele za sezonu jesen-zima donosimo u suradnji sa Style Zagreb u ovom modnom editorijalu.

 

U jeku nošenja chunky modela čizama, Marte su zadržale svoje mjesto u vrhu najpoželjnijih. Imaju svoj klasični izgled, no njihova koža postala je slikarsko platno za različite motive kojima su ukrašene. S influencericom Teom Dujmić odabrali smo 2 modela Marti – model ukrašen graffiti umjetnošću Jean-Michel Basquiata i drugi, praktičan model na navlačenje koji i dalje nosi modni DNK branda Dr. Martens.

 

Što se torbica tiče, odabrali smo nekoliko trendy Marc Jacobs modela koji vladaju street style outfitima te vrlo upečatljivu Karl Lagerfeld torbicu u crno-bijeloj kombinaciji uz koju smo složili i otkačene kožne rukavice bez prstiju s likom Karla Lagerfelda. Ideja vodilja nam je bila da spajamo različite stilove.

 

Elegantne visoke čizme na vezanje Giancarlo Paoli smo izabrali jer su sjajno krojene da istaknu žensku nogu, a posebno u kombinaciji sa ženstvenom moći sivog odijela.

 

Za styling smo odabrali Twinset jer volimo spoj damskog i elegantnog, a istovremeno ležernog. Sama filozofija branda Twinset, spajanje nespojivog, odiše duhom današnjeg vremena i općenito je sjajna za street style kombinacije.

 

I na kraju, ne možete izaći na ulicu bez jednog para tenisica, a mi smo odabrali duboke bijele Fabi tenisice ukrašene cirkonima.

***

odjeća i modni detalji: Twinset Croatia

modni dodaci: Karla

produkcija: Style Zagreb

fotografije i styling: Ana i Slavica Josipović

model: Tea Dujmić

Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti .

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

 

Postavke o kolačićima možete urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitajte u Pravilima o korištenju kolačića.

Google analytics

Google maps

Sendgrid