Besplatna dostava za sve narudžbe
0 0
Početna Blog Novosti Torbice koje ljube ljeto

Torbice koje ljube ljeto

Torbice od ratana i drugih prirodnih materijala visoko su na listi želja i ove ljetne sezone. Brojni modni brendovi izbacili su svoje verzije cekera u različitim veličinama i bojama. Furla je u fokus stavila omiljeni ljetni uzorak – prugice i to u sunčano žutoj i crnoj boji. Twinset je svoje slamnate cekere ukrasio neodoljivim šarenim pomponima koji prizivaju atmosferu grčkih otoka. 


Osim zbog njihovog šarma, cekere volimo jer su praktični, prostrani i svaku kombinaciju s lakoćom pretvore u onu stylish. Jedan od takvih je i Karl Lagerfeld ceker u prepoznatljivim nijansama ovog brenda. Profinjena zaigranost See By Chloé potpisa osvojit će vas umecima od prirodne mreže, šarenim bojama te prepoznatljivim printom logotipa. Za one koji preferiraju Y2K stil, Marc Jacobs Mesh Tote torbice u fluorescentnim bojama dizajnirane su imajući na umu da boje utječu na naš unutarnji i vanjski svijet. Izaberite svog „suputnika“ za bezbrižne ljetne dane u bogatoj ponudi šarmantnih i vrlo nosivih cekera.

 

Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti .

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

 

Postavke o kolačićima možete urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitajte u Pravilima o korištenju kolačića.

Google analytics

Google maps

Sendgrid