Besplatna dostava za sve narudžbe
0 0
Početna Blog Novosti U Splitu svečano predstavljena nova web trgovina - www.karla.hr

U Splitu svečano predstavljena nova web trgovina

Simbolično, u Dioklacijanovoj 1 – u centralnoj Karla trgovini u Splitu, predstavljena je nova, luksuzna web trgovina www.karla.hr koja vas u par klikova dijeli od omiljenih modnih dodataka prestižnih, svjetskih brendova, a koji će vam besplatno biti dostavljeni na vašu adresu.

Od sada na www.karla.hr možete pronaći pregledniju i sadržajniju ponuda, koja omogućuje lakše i brže pretraživanje, a moći ćete sastaviti i vlastitu „listu želja“. U par klikova, iz udobnosti vašeg doma, kupovina putem www.karla.hr bit će pravi užitak zbog jednostavnijeg naručivanja i plaćanja, te besplatne dostave. Moderan dizajn same web trgovine u potpunosti je responzivan, tj. prilagođen prikazu na pametnim telefonima i tablet računalima.

Novu web trgovinu www.karla.hr imali su priliku prvi isprobati vjerni klijenti, a glumice Ecije Ojdanić i Ane Gruice, sportašica Lucija i Ana Zaninović, i mnoge druge pripadnice splitske društvene scene oduševila je funkcionalnost nove web trgovine.

Posjetite www.karla.hr gdje god se nalazili i prepustite se čarima online kupovine omiljenih modnih dodataka.

 

 

Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti .

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

 

Postavke o kolačićima možete urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitajte u Pravilima o korištenju kolačića.

Google analytics

Google maps

Sendgrid