Besplatna dostava za sve narudžbe
0 0
Početna Blog Novosti Ugg glamur na 8 načina

Ugg glamur na 8 načina

U ovom modnom editorijalu Super1 vam donosi najljepše kombinacije nastale kao produkt spoja neodoljivih Ugg čizmica iz trgovina Karla i krasnih Twinset komada iz zimske kolekcije.

S dolaskom hladnijeg dijela godine odijevamo se u najfinije slojeve toplih i luksuznih tkanina nježnog kolorita iz Twinset kolekcije koje kombiniramo uz meke, udobne i lagane Ugg čizmice za potpuni cozy & chic osjećaj.

Pogledajte modnu ljubavnu priču između Twinset odjevnih komada i Ugg čizmica u stilskim kombinacijama koje vas vode u planine uz pucketanje vatre i topli kakao, kao da ste na luksuznom skijanju u švicarskim Alpama – o kojem svi maštamo. Modni dodaci dostupni su u Karla trgovinama, odjeća u Twinset trgovinama, a oboje možete pronaći i ovdje u web-trgovini karla.hr.

Produkcija: Super1

Fotograf: Aleksandar Selak

Video produkcija: More Magnets

Stilistica: Ivana Pavić

Frizura: Ruža Institut Kerastase

Make up: Josey Hair & Beauty

Model: Julija Gerenčir (Talia Model)

Lokacija: Restoran V Starem Melinu

Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti .

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

 

Postavke o kolačićima možete urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitajte u Pravilima o korištenju kolačića.

Google analytics

Google maps

Sendgrid