Besplatna dostava za sve narudžbe
0 0
Početna Blog Novosti VEJA tenisice iz kreativnog svemira Émira Shiroa

VEJA tenisice iz kreativnog svemira Émira Shiroa

Francuski brend tenisica od recikliranih materijala Veja ove se sezone udružio s francuskim umjetnikom Émirom Shirom u suradnji iz koje je stvoren novi poseban model Venturi tenisica.

Émir Shiro stvara odvažne kolaže koji raspiruju današnje društvene mreže. Dizajnira neuobičajene fotografske asamblaže od fotografija koje već postoje ili od vlastitih snimaka kojima provocira društveno angažirane teme.

VEJA x Émir Shiro predstavljaju Venturi tenisice iz mašte umjetnika: dvobojni stil izrađen od ripstop tkanine i kože. Ružičasto-crni kontrast kanalizira njegove kolaže i čini nove Venturi tenisice uniseks modelom.

VEJA Venturi tenisice izrađene su od bio i recikliranih materijala. Potražite ih u Karla trgovinama u Splitu, Zagrebu, Rijeci i Dubrovniku te u web-trgovini.

Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti .

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

 

Postavke o kolačićima možete urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitajte u Pravilima o korištenju kolačića.

Google analytics

Google maps

Sendgrid