Besplatna dostava za sve narudžbe
0 0
Početna Blog Piero Guidi 30% akcija

Piero Guidi akcija

Ovaj tjedan pripremamo posebno iznenađenje za ljubiteljice Piero Guidi torbica. Kompletan Piero Guidi asortiman bit će snižen 30 % samo ovaj četvrtak i petak! Popust se odnosi na datume 30. i 31. listopada i vrijedi za sve vrste plaćanja - bez dodatnog popusta za gotovinu. Akcija vrijedi u svim našim trgovinama, uključujući i outlet trgovine.  

Uz ovaj super popust, pripremili smo i Instagram nagradnu igru u kojoj poklanjamo torbicu po izboru. Kako sudjelovati možete saznati na našem instagram profilu karlastores .

Akcija vrijedi i na webshopu, popust se ostvaruje upisivanjem koda GUIDIAKCIJA na 3. koraku kupnje. Popust vrijedi isto kao i u prodavaonicama, samo 30. i 31. 10. Molimo mušterije za razumijevanje prilikom naručivanja - zbog brzog obrtaja proizvoda prilikom ovakvih akcija, ako naručite proizvod koji je dostupan još samo jedan, postoji mala mogućnost da je on u međuvremenu prodan u našim fizičkim prodavaonicama, pošto se sistem ažurira sa par sati zakašnjenja.

 

 

 

Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti .

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

 

Postavke o kolačićima možete urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitajte u Pravilima o korištenju kolačića.

Google analytics

Google maps

Sendgrid