Besplatna dostava za sve narudžbe
0 0
Početna Blog Pravila nagradnog natječaja: Karla x Melem

Pravila nagradnog natječaja: Karla x Melem za Majčin dan

Članak 1. ORGANIZATOR: Nagradni natječaj priređuje i organizira: Matijević eksport import d.o.o., Ljubićeva 10a, Split, OIB 42451982938.

Članak 2. TRAJANJE, SVRHA I MJESTO PROVOĐENJA NAGRADNOG NATJEČAJA: Nagradni natječaj provodi se u svrhu promocije Organizatora na Instagram profilu @karlastores i Melema na profilu @melem_skincare. Nagradni natječaj traje od 10.5. do 13.5.2024. u 12.00 sati, a odnosi se na cijelo područje Republike Hrvatske.

Članak 3. PODRUČJE PROMOCIJE: Pravila nagradnog natječaja će biti dostupna na internetskoj stranici organizatora (www.karla.hr).

Članak 4. FOND NAGRADA KOJI UTVRĐUJE ORGANIZATOR: nagrada se sastoji od:

1 Piero Guidi torbice Lavinia iz linije Magic Circus 23x18x8 cm (d/v/š) u smeđoj boji (232217471985BRW –PGH) i 1 Piero Guidi torbice Lavinia iz linije Magic Circus 20,5x14,5x5 cm (d/v/š) u bijeloj boji (241217381985WHT-PGH) te 2 Melem „bombonijere“ za vas i vašu mamu.

Nagrade se ne mogu zamijeniti za novac, drugu robu ili drugu uslugu.

Članak 5. PRAVO SUDJELOVANJA: Pravo sudjelovanja u nagradnom natječaju imaju sve fizičke osobe s prebivalištem u Republici Hrvatskoj koje su registrirane na društvenim mrežama Instagram i Facebook (link: www.instagram.com, www.facebook.com), osim članova Organizatora, kao i članova njihovih užih obitelji (roditelji, supružnik, djeca, sestre i braća).

Članak 6. KAKO SUDJELOVATI U NAGRADNOM NATJEČAJU: Za sudjelovanje u natječaju potrebno je:

Zapratiti @karlastores i @melem_skincare Instagram profile

Lajkati objavu nagradnog natječaja

U komentaru odgovoriti na pitanje – Koju čarobnu priču dijelite s mamom? Podijelite je s nama i osvojite Piero Guidi torbice iz Magic Circus linije i Melem „bombonijere“ za vas i vašu mamu.

Članak 7. ODABIR DOBITNIKA: Nagrada će se dijeliti prema odluci žirija (bira se najsimpatičniji odgovor) koji čine 2 člana tvrtke Matijević eksport import d.o.o. Dobitnik će biti proglašen 13.5.2024. iza 12h. Dobitnik/ca je autor/ica komentara.

Članak 8. KAKO PREUZETI NAGRADU: Dobitnik/ca nagrade bit će obaviještena na službenom Instagram profilu ili Facebook stranici (objavljen/a u komentaru nagradne objave) te će mu/joj nagrada biti dostavljena na kućnu adresu.

Članak 9. SUDIONICI U NAGRADNOM NATJEČAJU: Sudionici koji sudjeluju u nagradnom natječaju ne mogu zahtijevati nagradu drugačiju od one koja je navedena u ovim Pravilima od strane Organizatora. Sudjelovanjem u ovom nagradnom natječaju, sudionici prihvaćaju ova Pravila.

Članak 10. PUBLICITET: Sudjelovanjem u ovom nagradnom natječaju, sudionici su suglasni da se, ako postanu dobitnici nagrade, njihovo ime i slika profila mogu od strane Organizatora objaviti i koristiti bez naknade.

Članak 11. MALODOBNI SUDIONICI U NAGRADNOM NATJEČAJU: Maloljetnici imaju pravo sudjelovati u nagradnom natječaju u skladu sa zakonom.

Članak 12. POREZI: Dobitnik ne snosi nikakve poreze, obveze niti naknade direktno povezane s nagradama.

Članak 13. U SLUČAJU SPORA: U slučaju spora između Organizatora i sudionika nagradnog natječaja nadležan je Općinski sud u Splitu.

Članak 14. MOGUĆNOST PREKIDA NAGRADNOG NATJEČAJA: Nagradni natječaj može se prekinuti samo u slučaju nastupa okolnosti za koje Organizator nije odgovoran, odnosno koje nije mogao spriječiti, otkloniti ili izbjeći. Sudionici će o prekidu nagradnog natječaja biti obaviješteni putem službenog profila.

Članak 15. IZMJENE PRAVILA: Organizator zadržava pravo promijeniti pravila natječaja.

Članak 16. ZAŠTITA OSOBNIH PODATAKA: Za potrebe sudjelovanja u nagradnom natječaju Organizator obrađuje poslane osobne podatke osobe koja sudjeluje u natječaju. Obrada osobnih podataka nužna je za pristup ovom nagradnom natječaju, i to obrada sljedećih podataka: naziv profila na Instagramu/Facebooku, odnosno ime i prezime te, u slučaju dobitka nagrade, uz ime i prezime i adresa za dostavu nagrade. Organizator jamči zaštitu osobnih podataka u skladu s važećim propisima. Organizator će navedene osobne podatke obrađivati isključivo za potrebe provedbe ovog nagradnog natječaja (izbor dobitnika, obavještavanje o nagradi te preuzimanje nagrade). Po završetku nagradnog natječaja i nakon objave pobjednika podaci sudionika se brišu, a podaci pobjednika se čuvaju u bazi narednih godinu dana zbog ograničenja sudjelovanja u drugim natječajima u tom periodu, nakon čega se i oni brišu. Prikupljeni podaci neće se koristiti u bilo koje druge svrhe osim navedenog. Organizator osobne podatke sudionika neće prosljeđivati trećim osobama, osim ako je to neophodno za provedbu nagradnog natječaja ili je takve podatke obvezan dostaviti u skladu s važećim propisima.

Članak 17. NAPOMENA: Ovaj nagradni natječaj organizira, promiče i sponzorira Organizator, a ne Instagram/Facebook. Instagram/Facebook (Meta), kao neovisni voditelj obrade također obrađuje Vaše podatke (s uvjetima koje ste prihvatili tijekom registracije na društvenu mrežu), no Organizator na takvu obradu podataka nema utjecaj. U odnosu na Organizatora, Vaše podatke dajete isključivo društvu Matijević eksport import d.o.o. za potrebe sudjelovanja u ovom nagradnom natječaju. Podnošenje podataka za ovaj nagradni natječaj je dobrovoljno. Dobitnici će biti objavljeni putem Instagram stranice/Facebook profila Organizatora, na što su pristali sudjelovanjem u nagradnom natječaju. Ako sudionik smatra da je obrada baze podataka u suprotnosti sa zaštitom njegove privatnosti ili u suprotnosti sa zakonom, može se obratiti Organizatoru ili Agenciji za zaštitu osobnih podataka i zatražiti objašnjenje.

Pogledaj povezane proizvode
Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti .

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

 

Postavke o kolačićima možete urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitajte u Pravilima o korištenju kolačića.

Google analytics

Google maps

Sendgrid